Ελένη Χατζίδου: Οι έρωτες της ζωής της! Ο ταξιτζής που της είχε κλέψει την καρδιά και ο γάμος που δεν έγινε ποτέ!

Ελένη Χατζίδου: Οι έρωτες της ζωής της! Ο ταξιτζής που της είχε κλέψει την καρδιά και ο γάμος που δεν έγινε ποτέ!

H Eλένη Χατζίδου τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται έντονα στο επίκεντρο λόγω της συμμετοχής της στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, το Survivor 2, που όπως και πέρυσι έτσι και φέτος προβλέπεται να προκαλέσει ζαλάδα στα αντίπαλα κανάλια.

Το παιχνίδι έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 21 Ιανουαρίου και η Ελένη Χατζίδου φυσικά βρέθηκε στην ομάδα των Διάσημων να αγωνίζεται για την νίκη του πρώτου αγωνίσματος το οποιο ήταν και το πιο σημαντικό καθώς ο νικητής θα έπαιρνε μια καλύβα έτοιμη, στημένη για την διαμονή της ομάδας τους. Δυστυχώς οι επιδόσεις της τραγουδίστριας μας απογοήτευσαν λιγάκι αλλά όπως δήλωσε και η ίδια... θέλει απλά λίγες ημέρες προσαρμογείς. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Survivor 2: Οι τραυματισμοί, η κλάψα της Αγγελικής, τα νεύρα και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! Αλλάζουν οι ισορροπίες στην ομάδα των Διάσημων (Βίντεο)

Στο επεισόδιο της Τρίτης λοιπόν η Ελένη Χατζίδου ψηφίστηκε από την ομάδα της να είναι η μια από τους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση λόγω των αδυναμιών στις αγωνιστικές της επιδόσεις και για τον λόγο αυτό το όνομά της βρίσκεται πολύ στο επίκεντρο!

Το Youweekly.gr λοιπόν θα σας κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν της και στις ερωτικές της περιπέτειες...Και ξεκινάμε...

Δείτε επίσης: Survivor: Το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Δρυμωνάκο! Η ιστορία που θέλει να εξαφανίσει...

Ο πρώτος μεγάλος έρωτας της τραγουδίστριας που έγινε γνωστός στα social media ήταν αυτός με τον Γιώργο Τσούνη, τον ταξιτζή που της έκλεψε την καρδιά και αυτός ο μεγάλος έρωτας κράτησε 3,5 ολόκληρα χρόνια!

Η σχέση αυτή όμως ναυάγησε καθώς σύμφωνα με δηλώσεις της Ελένης Χατζίδου «Ένιωσα πως δεν άντεχε το επάγγελμά μου και πως είχε χάσει το χαμόγελό του. Τον ενοχλούσε το ότι ήμουν με ένα κινητό στο χέρι. Από εκεί που είχε τον πρωταρχικό ρόλο στη ζωή μου πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Ήταν δική μου απόφαση ο χωρισμός. Τον έβλεπα ότι δεν μπορούσε άλλο και με έπνιγε κι εμένα αυτό. Δεν υπήρχε ευτυχία, είχε χαθεί η σπίθα".

Δείτε επίσης: Survivor 2: Το ξεπούλημα της σχέσης του Μουρούτσου με την Νάργες! Το έκρυβε και τώρα το έχει κάνει σημαία! (Βίντεο)

Μετά τον τέλος της σχέσης αυτής λοιπόν ο επόμενος γνωστός και μεγάλος ερωτάς της ήταν αυτός με τον Άρη Σοϊλέδη.

Δείτε επίσης: Survivor 2 - Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το ριάλιτι! Χατζίδου, Δρυμωνάκος ή Παρθένης;

Οι δυο τους έζησαν έναν δυνατόν και παθιασμένο έρωτα για 3 ολόκληρα χρόνια αλλά τελικά και αυτός έληξε άδοξα και εντελώς επεισοδιακά καθώς έσβησαν όλες τις φωτογραφίες τους, τις κοινές, από τα social media και έτσι έγινε γνωστό πως δεν είναι πια μαζί.

Ο λόγος χωρισμού; Όπως δήλωσε η ίδια η Χατζίδου συζήτησαν και είδαν πως η σχέση τους δεν προχωράει. Δηλαδή, για να σας το πούμε εμείς πιο απλά, η τραγουδίστρια ήθελε γάμο, ο ποδοσφαιριστής όχι και κάπως έτσι έληξαν όλα...