Survivor 4: Η Ασημίνα Ιγγλέζου πριν το μπότοξ και το υαλουρονικό στα χείλη

Η ηλικία, το επάγγελμά της κι όλα όσα δεν γνωρίζουμε για τη νέα παίκτρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η Ασημίνα Ιγγλέζου πριν το μπότοξ και το υαλουρονικό στα χείλη

Όπως σας είχαμε ανακοινώσει από την έναρξη του Survivor, θα δούμε αρκετούς παίκτες να προστίθενται στις ομάδες Διάσημων και Μαχητών. Η αρχή έγινε το βράδυ της Κυριακής 3/1 αφού στους πρώτους μπήκε η Ανθή Σαλαγκούδη - διάβασε εδώ όσα δεν ξέρεις για τη νέα παίκτρια - και στους Μαχητές η Ασημίνα Ιγγλέζου σε... νέα version, λίγο πιο μποτοξαρισμένη.

Η 41χρονη νέα παίκτρια του Survivor είναι παντρεμένη και έχει δύο κόρες 21 ετών και 12 ετών, τις οποίες λατρεύει και αναγκαστικά άφησε πίσω στην Ελλάδα, αλλά για ιερό σκοπό όπως έγραψε και η ίδια στην τελευταία της ανάρτηση στην Ελλάδα (δείτε εδώ το instagram της). Έχει εργαστεί ως γραμματειακή υποστήριξη σε καρδιολογικό ιατρείο και ως διοργανώτρια events, ενώ έχει υπάρξει και παρουσιάστρια σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως η εκπομπή “In&Out” στο Star Web TV με συμπαρουσιαστή τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Ο αθλητισμός είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής της όπως αναφέρει η ίδια, καθώς λειτουργεί ως ισορροπία ανάμεσα στο τρέξιμο που απαιτούν οι οικογενειακές υποχρεώσεις με τις επαγγελματικές.

Η παρουσίαση της Ασημίνας Ιγγλέζου στο Survivor

Δείτε πως ήταν η Ασημίνα Ιγγλέζου πριν από ένα χρόνο

Η Ασημίνα Ιγγλέζου τον Ιανουάριο του 2019 είχε βρεθεί καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Μεσάνυχτα, της Ελεονώρας Μελέτη στον ALPHA και είχε μιλήσει για την ζωή της. Η αλλαγή στην εμφάνισή της με το πέρασμα του χρόνου είναι εμφανέστατη:

Ασημίνα Ιγγλέζου survivor πλαστικές

Ασημίνα Ιγγλέζου Survivor φωτογραφίες παρελθόν