Survivor: Ψεύτικος ο λογαριασμός Twitter που παίνευε τους παίκτες στο έπαθλο επικοινωνίας

Μιλάμε με αποδείξεις, όχι αστεία...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor: Ψεύτικος ο λογαριασμός Twitter που παίνευε τους παίκτες στο έπαθλο επικοινωνίας

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor οι παίκτες πρώτη φορά πάλεψαν για να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας. Εννοείται πως το spoil του Youweekly.gr επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά και νικητής του αγώνα ήταν οι Μαχητές.

Οι Μαχητές, λοιπόν, κάθισαν αναπαυτικά στους καναπές τους και όχι.. ούτε μίλησαν με συγγενείς ούτε με φίλους. Διάβασαν διάφορα tweets που έχουν γραφτεί κατά καιρούς και το παράξενο είναι πως σε κανέναν δεν έπεσε ένα που να τον... κράζουν, ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά πως οι χρήστες του Twitter δεν γουστάρουν κανέναν από τους Μαχητές και τους έχουν κατακράξει...

Μετά από μια μικρή έρευνα, λοιπόν, βρήκαμε τον λογαριασμό από τον οποίο προήλθαν όλα αυτά τα καλοήθη tweets που διάβασαν οι Μαχητές...

Αυτός είναι ο λογαριασμός Twitter

Ο λογαριασμός λοιπόν ονομάζετε Αναστασία και άνοιξε πριν από μια εβδομάδα ακριβώς! Στις αναρτήσεις του περιέχει μόνο Survivor tweets και τυχαία έχει γράψει μόνο καλά λόγια για τους παίκτες...

Survivor twitter

Survivor έπαθλο επικοινωνίας

Survivor tweets για μαχητές

Survivor

Survivor spoiler μεγατόνων: Τελικά θα αποχωρήσει η Κάτια

Πριν παιχτεί το χθεσινό 13/1 επεισόδιο του Survivor το Youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει πως η ψυχολογική κατάσταση της Κάτιας Ταραμπάνκο δεν είναι στα καλύτερά της.

Το γεγονός πως βγαίνει αγαπημένη παίκτρια των Διάσημων κάθε βδομάδα και δίνει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση δεν αρέσει σε αρκετούς που την έχουν βάλει στο στόχαστρο! Οι τσακωμοί και η περιθωριοποίηση από την ομάδα των Διάσημων την είχαν ρίξει πολύ και μάλιστα πρώτη φορά εξωτερίκευσε τα συναισθήματά της μπροστά στην κάμερα και την είδαμε να κλαίει.

Πριν από λίγες ώρες σας αποκαλύψαμε μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ πως η Κάτια Ταραμπάνκο ζήτησε και βρέθηκε με την παραγωγή του Survivor ώστε να τους μεταφέρει την πίεση που αισθάνεται. Τους αποκάλυψε, επίσης, πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάτσει στο Survivor, αφού και φήμη έχει και χρήματα δεν από χρήματα δεν έχει τόσο μεγάλη ανάγκη ώστε να περνάει όλο αυτό!

Οι άνθρωποι της παραγωγής "πάγωσαν" αφού γνωρίζουν καλά πως η Κάτια είναι από τα "δυνατά" χαρτιά του φετινού Survivor και γνωρίζουν πως ενδεχόμενη αποχώρησή της θα τινάξει το ριάλιτι στον αέρα αφού θα αποδυναμωθούν κι άλλο οι Διάσημοι και η τηλεθέαση θα πέσει στα τάρταρα!

Σαν πρώτη πληροφορία, λοιπόν, μετά από αυτό το περιστατικό γνωρίζαμε πως η παραγωγή κατάφερε να πείσει την Κάτια Ταραμπάνκο να παραμείνει στο παιχνίδι. Ωστόσο, τα νέα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας λένε... άλλα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, λοιπόν, αυτή η "βόμβα" δεν θα αργήσει να σκάσει. Η Κάτια Ταραμπάνκο δεν θα συνεχίσει στο παιχνίδι. Δεν ξέρουμε πότε θα ανακοινωθεί είναι η αλήθεια αλλά αυτό που γνωρίζουμε με σιγουριά είναι πως η παίκτρια δεν θα συνεχίσει στο παιχνίδι. Ενδεχομένως να είναι κι αυτός ο λόγος που δεν είχαμε καμία αποχώρηση εχθές;

Θα τα μάθουμε άμεσα. Πάντως η Κάτια δεν συνεχίσει...