Survivor 4: Η Κάτια Ταραμπάνκο ανέβασε ένα βίντεο κατάθεση ψυχής

Απευθύνθηκε στους υποστηρικτές της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Η Κάτια Ταραμπάνκο ανέβασε ένα βίντεο κατάθεση ψυχής

Η Κάτια Ταραμπανκό, η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του Survivor 4, επέστρεψε πριν μερικές μέρες στην Ελλάδα και δημοσίευσε το πρώτο της βίντεο.

Η Κάτια κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να βρίσκεται σχεδόν σε κάθε επεισόδιο στο επίκεντρο της προσοχής και του σχολιασμού.

Αυτό αποδεικνύεται από τις δύο φορές που ανακηρύχθηκε δημοφιλέστερη παίκτρια, αλλά και από το γεγονός ότι όλοι την χαρακτήριζαν ως τον «νέο Ντάνο».

Παρόλα αυτά, το σώμα της καθώς και τα προβλήματα υγείας της, της κόστισαν αρκετά μη μπορώντας να μείνει περισσότερο στο πιο δύσκολο ριάλιτι επιβίωσης.

Λίγες μέρες λοιπόν μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, η ίδια μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια «κατάθεση ψυχής» δημοσιεύοντας ένα βίντεο προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο για την υποστήριξη του προς αυτήν.

Η Κάτια είπε χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα, Καλή χρονιά ευτυχισμένο το νέο έτος, εύχομαι το 2021 να είναι γεμάτο υγεία! Τα λέω γιατί δεν τα είπα, δεν είχα την ευκαιρία.

Το βίντεο αυτό είναι γιατί θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα καταπληκτικά μηνύματα που έχετε στείλει, μηνύματα γεμάτα δύναμη αγάπη και υποστήριξη, θα απαντηθούν όλα. Σας ευχαριστώ, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω είστε υπέροχοι, σας λατρεύω».

Survivor 4  Κάτια Ταραμπάνκο

Survivor 4 - spoiler: Επιστρέφει σε ένα μήνα ξανά η Κάτια Ταραμπάνκο;

Οι "βόμβες" δεν σταματάνε να σκάνε μια προς μία αυτές τις ημέρες για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor! Μπορεί η Κάτια Ταραμπάνκο πριν από λίγες ώρες να προσγειώθηκε στην Ελλάδα - δείτε εδώ τις πρώτες της δηλώσεις - αλλά μπορεί πολύ σύντομα, μάλιστα, να ξανά φτιάξει την βαλίτσα της για τον Άγιο Δομίνικο.

Πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγη ώρα αναφέρουν πως η παραγωγή σκέφτεται πολύ σοβαρά να την εντάξει ξανά στο δυναμικό του ριάλιτι, αν το επιτρέπει βέβαια η κατάσταση της υγείας της.

Να υπενθυμίσουμε πως η Κάτια ήταν μια από τις καλύτερες παίκτριες του ριάλιτι και προφανώς η παραγωγή θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της να την επαναφέρει αφού κρατούσε στον Θεό και τα νούμερα τηλεθέασης με τους καυγάδες και τις διαμάχες με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της.

Τι θα συμβεί στο Survivor αν επιστρέψει ξανά η Κάτια:

Survivor 4 Κάτια Ταραμπάνκο επιστρέφει

Αντιλαμβάνεστε πως κάτι τέτοιο, αν μπορεί να συμβεί απ' τους κανονισμούς και αν θελήσει η ίδια η Κάτια να πραγματοποιηθεί, εφόσον της προταθεί εκ νέου απ' την παραγωγή, θα ανατρέψει όλες τις ισορροπίες στο παιχνίδι και θα προκαλέσει νέο γύρο συζητήσεων.

Το πιο ακραίο σενάριο; Αυτή της ταυτόχρονης επιστροφής στο Survivor τόσο της Κάτιας, όσο και της Ελίζαμπεθ Ελέτσι - διαβάστε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ - η οποία κατάφωρα έχει αδικηθεί από όσα προηγήθηκαν με την Ανθή Σαλαγκούδη, με αποτέλεσμα η πίεση προς την παραγωγή για αποκατάσταση (με κάθε τρόπο) της τάξης και της εικόνας του παιχνιδιού προς το τηλεοπτικό κοινό, να είναι τεράστια.