Survivor trailer 1/2: Πρόδωσαν με πλάνο ότι οι Κόκκινοι κερδίζουν την ασυλία σήμερα

Μπαίνει ακόμα μια νέα παίκτρια στην ομάδα τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor trailer 1/2: Πρόδωσαν με πλάνο ότι οι Κόκκινοι κερδίζουν την ασυλία σήμερα

Απίστευτη γκάφα για δεύτερη φορά (δείτε εδώ την πρώτη) έκανε η παραγωγή του Survivor! Το βράδυ της Κυριακής βιάστηκαν να δημοσιεύσουν μετά την λήξη του επεισοδίου το trailer για την Δευτέρα 1/2 και... δεν παρατήρησαν καλά πως ένα πλάνο στο συμβούλιο του νησιού δείχνει το τοτέμ της ασυλίας στα χέρια των Κόκκινων!

Όπως κάθε φορά, έτσι κι εχθές, το spoil του Youweekly.gr για το ποια ομάδα κερδίζει βγήκε αληθινό αφού όπως σας γράψαμε πρώτοι η Μπλε ομάδα πήρε τον αγώνα επάθλου! Σήμερα, όμως, φαίνεται πως το σερί τους θα σπάσει αφού παρακάτω θα δείτε φωτογραφία με τους Κόκκινους να κρατούν το πολυπόθητο τοτέμ της ασυλίας!

Survivor trailer 1/2 κερδίζουν οι Κόκκινοι spoil

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, οι Μπλε να πάνε στο συμβούλιο του νησιού για να στείλουν έναν παίκτη τους ως υποψήφιο προς αποχώρηση, κάτι που σίγουρα θα ταράξει την ηρεμία της ομάδας, αφού είναι η πρώτη φορά από τότε που δημιουργήθηκαν οι νέες ομάδες που οι Μπλε θα βρεθούν σε αυτή την θέση...

Σήμερα, λοιπόν, οι μάσκες θα πέσουν και θα ξεκινήσει το γλέντι στους Μπλε που τόσο καιρό έδειχναν πως είναι αγαπημένη και δεμένη ομάδα... Ήδη, βασικά, στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε να υπάρχει μια κόντρα στις κοπέλες της ομάδας.

Πέρα από το τι θα γίνει μεταξύ των Μπλε, και στην καλύβα των Κόκκινων τα πράγματα δεν πάνε καλά αφού θα ξεσπάσει ακόμα ένας δυνατός καυγάς μεταξύ του Περικλή Κονδυλάτου και του Ντάφυ.

Να σημειωθεί, ωστόσο, πως το Youweekly.gr θα επιστρέψει με νέο άρθρο το απόγευμα για να σας δώσει το ποια ομάδα κερδίζει 100% την ασυλία σήμερα! Δεν μας νοιάζει που το πρόδωσαν στο trailer! Εμείς έχουμε πηγή απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο που γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει, οπότε όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, καθώς και το ποια είναι η νέα παίκτρια που θα δούμε να προστίθεται στην Κόκκινη ομάδα, έχουμε μια υποψία αλλά θέλουμε να το διασταυρώσουμε για σίγουρα πράγματα!

Stay tuned!

Δείτε το σημερινό 1/2 trailer του Survivor