Μητέρα Μαριπόζας για Survivor 4: "Η Έλενα πήγε με αγνές προθέσεις οι άλλοι όχι"

"Με τον Τζέιμς γνωρίστηκαν το καλοκαίρι"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μητέρα Μαριπόζας για Survivor 4:

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor μεταξύ άλλων παρακολουθήσαμε και την οικειοθελής αποχώρηση της Έλενας Μαριπόζα Κρεμλίδου, κάτι που εδώ στο Youweekly.gr σας είχαμε γράψει πολλές φορές πως θα συμβεί!

Το πρωί της Τρίτης, στην εκπομπή Ευτυχείτε, η μητέρα της Έλενας παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις για όλα αυτά που έβλεπε κι εκείνη στην τηλεόραση αλλά και για την επικοινωνία που είχε με την παραγωγή.

Οι δηλώσεις της μητέρας της Έλενας Μαριπόζας Κρεμλίδου

"Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με την Έλενα, μιλάμε με την παραγωγή και μου είπαν ότι σήμερα θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί της. Ότι έχετε δει εσείς, ξέρω κι εγώ. Η παραγωγή δεν μας ενημέρωσε ποτέ για το ότι αποχωρεί η Έλενα το είδαμε εχθές στην τηλεόραση. Πριν γίνει η ροή του προγράμματος δεν μας λένε τίποτα. Μας έπαιρναν τηλέφωνο και μας ενημέρωναν και δυο φορές την ημέρα ότι είναι καλά, να μην ανησυχούμε όλα καλά. Λόγω αδυναμίας ξανά μπήκε νοσοκομείο. Το ξέρω το παιδί μου.

Είχε χάσεις τις δυνάμεις του, εξαντλήθηκε από την αφυδάτωση, από τις καιρικές συνθήκες, έχασε και πολλά κιλά. Εγώ σαν μαμά της δεν πίστευα ότι έχει τόσες αντοχές, με εξέπληξε που έχει τόση δύναμη μέσα της. Κλαίγαμε δεν θέλαμε να πάει στο Survivor.

Τι θα συμβεί σήμερα στο Survivor

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε όπως ήταν φυσικό την ομάδα των Μπλε να βγάζει στον τάκο τον Αλέξη Παππά μετά από όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες! Αντί σειρά να πάρεις ο Κρις Σταμούλης, λοιπόν, στο σημερινό trailer βλέπουμε ξανά να ξεσπά μια επίθεση εναντίον της Ελευθερίας Ελευθερίου εκεί που τα πράγματα όσον αφορά αυτό φαινόταν να έχουν καταλαγιάσει.

Δεν ξέρουμε για ποιον λόγο γίνεται η επίθεση αυτή, άφησαν να περιμένουμε και για κάτι το σημερινό επεισόδιο, αλλά στο trailer είναι ολοφάνερο πως η Κύπρια τραγουδίστρια που τις προηγούμενες μέρες ένιωθε αδικημένη από την συμπεριφορά του Παππά καθώς την είχε κατηγορήσει πως τον φλέρταρε με σκοπιμότητα, τώρα πάει προς το μέρος του.

Τι να πούμε πια, Power of Love να βλέπαμε λιγότερη ίντριγκα θα είχε σίγουρα! Τέλος πάντων, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! Πάμε να δούμε τι θα γίνει και σήμερα. Το Youweekly.gr δεν χάνει την φόρμα του, θα είναι ξανά εδώ, αργότερα με την διαρροή...