Survivor 4: Τσακώθηκαν Καλίδης και Ελευθερίου - «Είναι καλά όταν μου φωνάζετε όλοι μαζί;»

«Εγώ το μόνο που της είπα ήταν "Καλημέρα Ελευθερία σήμερα είναι μία νέα μέρα"»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Τσακώθηκαν Καλίδης και Ελευθερίου - «Είναι καλά όταν μου φωνάζετε όλοι μαζί;»

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν έξαλλη στο Survivor με τη στάση της μπλε ομάδας εναντίον της, λόγω του γεγονότος ότι βρέθηκε στην παραλία με τους Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη, με τον Πάνο Καλίδη να πληρώνει τα «σπασμένα» της κατάστασης, που προέκυψε.

Ο τραγουδιστής θέλησε να προσεγγίσει τη συνάδελφό του, λέγοντας της «καλημέρα» και πως «σήμερα είναι μια καινούργια μέρα». Η Ελευθερία αντέδρασε έντονα, μη δεχόμενη αυτή την καλή του θέληση και κάνοντάς του επίθεση, σαν εκείνη που της έκανε η ομάδα της, βάζοντάς τη στη μέση.

Survivor Καλίδης Ελευθερίου

Στη συνέχεια, τον ρώτησε για το πώς νιώθει που του επιτίθεται με αυτό τον τρόπο. «Όταν μου το κάνετε όλοι μαζί είναι καλά Πάνο; Τώρα σου αρέσει που σου το κάνω εγώ;», του είπε γεμάτη οργή η Ελευθερία.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Survivor 4 spoiler 16/2: Ποια ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Survivor Κόκκινοι ασυλία

Όπως ήδη σας είπαμε, εχθές ο ΣΚΑΙ έκανε τα δικά του κόλπα για να ανεβάσει την τηλεθέαση! Ήταν ευρέως γνωστό ότι κερδίζουν οι Κόκκινοι και άφησε να διαρρεύσουν πληροφορίες για νίκη των Μπλε και... γίναμε ανάκατα! Τέλος πάντων, προχωράμε! Καινούργιο Survivor επεισόδιο σήμερα 16/2 και είμαστε εδώ να σας δώσουμε τα φώτα μας!

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε για ακόμα μια φορά γκρίνιες, τσακωμούς και επιτέλους έγινε αυτό που εδώ και πολύ καιρό σας έλεγε και σας ξανά έλεγε το Youweekly.gr: Η Μαριπόζα αποχώρησε οικειοθελώς! Μήπως είναι τώρα η στιγμή η παραγωγή να προσθέσει τους νέους παίκτες που βρίσκονται στην αναμονή; Για να δούμε..

Τον πρώτο αγώνα ασυλίας, λοιπόν, τον πήραν οι Κόκκινοι και με μεγάλη διαφορά στο σκορ (10-3) κάτι που δείχνει ξεκάθαρα πως οι Μπλε το άφησαν και λίγο γιατί θέλουν να "αποδεσμευθούν" όσο πιο γρήγορα γίνεται από κάποια "προβλήματα".

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας έχει πάλι ως βασικό στοιχείο το νερό και εννοείται πως όλα θα κριθούν στον στόχο.

Αυτή τη φορά οι πληροφορίες μας δίνουν πως τη νίκη στο σημερινό αγώνα θα πάρουν οι Μπλε, οι οποίοι θα πάρουν μία ανάσα μετά τη χθεσινή ήττα και θα βρεθούν στο συμβούλιο ως παρατηρητές.