Survivor 4: Η ανάρτηση της Σοφίας με τον Κρις μετά την αποχώρηση τους

«Δεν τελειώνει η ταλαιπωρία μου. Μου φορτώσανε τον Σταμούλη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Η ανάρτηση της Σοφίας με τον Κρις μετά την αποχώρηση τους

Στην Ελλάδα επιστρέφει η Σοφία Μαργαρίτη και ο Κρις Σταμούλης, μετά την αποχώρηση τους από το Survivor 4, που είδαμε την περασμένη εβδομάδα στον ΣΚΑΙ.

Η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας έφυγε λόγω υγείας, καθώς έσπασε το δάχτυλο στο πόδι της με αποτέλεσμα να βάλει γύψο, ενώ από την άλλη ο παίκτης των Μπλε έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού στο συμβούλιο του νησιού.

Οι δυο πρώην πλέον παίκτες του Survivor 4 ετοίμασαν βαλίτσες και γυρίζουν πίσω στην Ελλάδα και στις οικογένειες τους. Η Σοφία Μαργαρίτη μετά τις πρώτες αναρτήσεις που έκανε από το αεροδρόμιο, θέλησε να μοιραστεί και μια φωτογραφία της με τον Κρις Σταμούλη.

Έτσι, μοιράστηκε μια στιγμή τους και έγραψε στην λεζάντα χιουμοριστικά «Δεν τελειώνει η ταλαιπωρία μου. Μου φορτώσανε τον Σταμούλη».

Survivor 4 Σοφία Μαργαρίτη Κρις Σταμούλης

Survivor 4 instagram Σοφία Μαργαρίτη

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Survivor 4: Έτσι ήταν πριν και μετά το παιχνίδι η Σοφία Μαργαρίτη

Η Σοφία Μαργαρίτη, ήταν μια από τις πιο δυνατές παίκτριες μέσα στο Survivor 4, η οποία ωστόσο είχε φέρει και πολλές εντάσεις, τόσο στην Μπλε ομάδα, όσο και στην Κόκκινη στην συνέχεια.

Μπορεί μετά την μεταφορά της στους Κόκκινους να είχε δείξει ένα καλό πρόσωπο προς τον κόσμο, αφού ήταν μια δεμένη ομάδα με όλους, όταν αποφάσισε να συμμαχήσει με την Ανθή Σαλαγκούδη το Twitter δεν μιλούσε για εκείνη με τα πιο όμορφα λόγια.

Πολλοί βέβαια - όπως και η Κάτια Ταραμπάνκο - έλεγαν πως είναι φαβορί για τον τελικό, όχι μόνο για τις αγωνιστικές της επιδόσεις, αλλά και λόγω του πείσματος που είχε, καθώς είχε δηλώσει πως με τα λεφτά θα "έκλεινε" τρύπες και θα ζούσε όμορφα με τα δυο παιδιά της.

Ωστόσο, η Σοφία Μαργαρίτη την περασμένη εβδομάδα αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 4, λόγω υγείας καθώς έσπασε το δάχτυλο της με αποτέλεσμα να βάλει γύψο και να μην μπορεί να αγωνιστεί.

Εμείς μετά την αποχώρηση της βρήκαμε φωτογραφία της πριν από το παιχνίδι και την συγκρίναμε με μια από τις τελευταίες της στιγμές μέσα στο παιχνίδι.

Η αλλαγή όπως θα δείτε είναι μεγάλη. Όλοι οι παίκτες έχουν μαυρίσει πολύ, ενώ έχουν αδυνατίσει αρκετά.

Survivor 4 Σοφία Instagram

Survivor 4 Σοφία Μαργαρίτη