Survivor 4: Βίντεο από τα backstage του ριάλιτι στον Άγιο Δομίνικο

Ακούνε Βέρτη και τραγουδάνε

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Βίντεο από τα backstage του ριάλιτι στον Άγιο Δομίνικο

Ξύπνησα το πρωί της Δευτέρας και τι να δω; Backstage βίντεο στα story του Γιώργου Λιανού στο instagram από τα γυρίσματα του Survivor. Ο παρουσιαστής πριν λίγες ημέρες αναχώρηση πάλι για Άγιο Δομίνικο και με το που προσγειώθηκε ξεκίνησε την... δράση.

Όπως θα δείτε κι εσείς στο βίντεο παρακάτω δεν περνάει κανείς άσχημα εκεί εκτός από τους παίκτες που πεινάνε...Ίσα ίσα που οι υπόλοιποι και φαγητό έχουν, και ανέσεις έχουν και Βέρτη ακούνε την ώρα που ετοιμάζουν το επεισόδιο...

Που στέλνω βιογραφικό για να πάω κι εγώ να δουλέψω εκεί; Ας μου πει κάποιος...

Backstage βίντεο από το Survivor

Η επίπληξη του Ατζούν Ιλιτζαλί στα άτομα της παραγωγής

Χορτάσαμε αυτές τις ημέρες Ατζούν Ιλιτζαλί και με το παραπάνω στο Survivor! Ο Τούρκος παραγωγός, ως γνωστόν, αντικατέστησε για λίγες ημέρες τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση των στίβων μάχης λόγω του έκτακτου ταξιδιού του στην Ελλάδα για την γέννηση της κόρης του.

Η αλήθεια είναι, όμως, πως όσο τον είδαμε τον είδαμε, πάει από σήμερα! Σήμερα επιστρέφει στην θέση του ο Γιώργος Λιανός. Ωστόσο, ο Τούρκος παραγωγός πριν φύγει έκανε ξεκάθαρα κάποια πράγματα στα άτομα της ομάδας του...

Survivor 4 Ατζούν Ιλιτζαλί

Όπως μου μεταφέρουν οι πηγές μου από τον Άγιο Δομίνικο, ο Ατζούν φεύγοντας έθεσε στους ανθρώπους του κάποια όρια. Οι άσχημοι καυγάδες που άφησαν να βγουν στον αέρα, κάποια άσχημα λόγια και γενικά κάποιες εικόνες που μόνο καλό δεν έκαναν στην εικόνα του show και παρά το γεγονός πως πήγαν στον Θεό τα νούμερα τηλεθέασης, δεν είναι κάτι που θα δεχτεί ξανά ο Ατζούν.

Τους το ξεκαθάρισε: Θα είναι 24ωρες το 24ωρο πάνω από τους παίκτες, αλλά στο μοντάζ θα κρατάνε ότι είναι καλό για την εικόνα του ριάλιτι κι όχι κάτι που μπορεί να ρίξει αρκετά το επίπεδο.

Πληροφορίες μου, επίσης, αναφέρουν πως ο Ατζούν την είδε έτσι τώρα γιατί ετοιμάζει κάτι μεγάλο στα επαγγελματικά του όσον αφορά το συγκεκριμένο project και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να στραβώσει το πράγματα.

Με βάση αυτές τις πληροφορίες, λοιπόν, δύσκολα θα δούμε ξανά βαριά ξεκατινιάσματα...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!