Survivor 4 - Μαντώ Γαστεράτου: «Αν ήξερε η Άννα Μαρία τι προβάλλεται για εκείνη και τον Νίκο θα τα έχωνε χοντρά»

«Μας παρουσιάζεται η εικόνα δύο ανθρώπων που έχουν έρθει κοντά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Μαντώ Γαστεράτου: «Αν ήξερε η Άννα Μαρία τι προβάλλεται για εκείνη και τον Νίκο θα τα έχωνε χοντρά»

Το πρωί της Παρασκευής, η Μαντώ Γαστεράτου βρέθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της Άννας Μαρίας Βέλλη στο Survivor και τόνισε πως τα πλάνα που προβάλλονται είναι μονταρισμένα για να φανεί πως παίζει κάτι με τον Νίκο Μπάρτζη.

Όπως είπε και χθες μία φίλη της Άννας Μαρίας, έτσι και σήμερα η Μαντώ Γαστεράτου είπε για τη γνωστή youtuber είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της και το love story τους κρατάει εδώ και χρόνια, ενώ και οι φίλοι του Νίκου Μπάρτζη ξεκαθαρίζουν πως δεν τρέχει κάτι με την Άννα Μαρία.

Οι δηλώσεις της Μαντώς Γαστεράτου για την Άννα Μαρία Βέλλη

«Η Άννα Μαρία είναι φίλη μου. Στην αρχή την έβλεπα και ήταν λίγο κουμπωμένη. Σκεφτόμουν γιατί δεν μιλάει, τι κάνει. Γιατί ξέρω ότι όταν κάτι την ενοχλεί τα λέει και τα χώνει. Με στεναχωρούν πολύ αυτά που ακούγονται για το ειδύλλιο με τον Νίκο.

Εσείς βλέπετε και σχολιάζετε αυτά που προβάλλονται. Αυτά που προβάλλονται μοντάρονται και με μία ωραία μουσικούλα, όλα φτιάχνονται όμορφα. Η Άννα Μαρία έχει σχέση και είναι πάρα πολύ καλά και ήταν και στο παρελθόν μαζί.

Μαντώ Γαστεράτου Άννα Μαρία Βέλλη

Αυτό που βλέπουμε, ή μάλλον όπως παρουσιάζεται, είναι η εικόνα δύο ανθρώπων που φαίνεται να έχουν έρθει πολύ κοντά, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί και με δύο φίλους. Το πιο δύσκολο είναι ότι η Άννα Μαρία δεν ξέρει τι προβάλλεται προς τα έξω και δεν μπορεί να υποστηρίξει τον εαυτό της, γιατί αν ήξερε θα τα έχωνε χοντρά», είπε χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου για τη φίλη της.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Πρωινό για Survivor 4: "Ο Αλέξης Παππάς κατηγόρησε την Άννα Μαρία για σεξουαλική παρενόχληση"

Πολυποίκιλο από όλες τις απόψεις το προχθεσινό επεισόδιο του Survivor και εννοείται πως το Πρωινό το επεξεργάστηκε και το σχολίασε λεπτομερώς.

Στο επίκεντρο της κουβέντας έπεσε το περιστατικό που κατήγγειλε στην κάμερα ο Αλέξης Παππάς, πως η Άννα Μαρία από εκεί που δεν ήθελε ούτε να τον βλέπει ξαφνικά τον πλησιάζει επικίνδυνα.

"Ο Παππάς ουσιαστικά είπε ότι η Άννα Μαρία του την πέφτει, δεν ξέρω αν το καταλάβατε εχθές. Αυτό υπονόησε. Κανονικά την κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση, είπε ότι έρχεται, με χαϊδεύει, το είπε ξεκάθαρα παιδιά", ειπώθηκε μεταξύ άλλων στον αέρα της εκπομπής από τον Γιώργο Λιάγκα.