Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4 - Αλέξης Παππάς: «Η Άννα Μαρία που χάιδευε τα μαλλιά πριν το συμβούλιο»

Για «βρώμικο παιχνίδι» κάνει λόγο

Survivor 4 - Αλέξης Παππάς: «Η Άννα Μαρία που χάιδευε τα μαλλιά πριν το συμβούλιο»
Survivor 10.03.2021 22:58
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Φαίνεται πως… όλος ο γυναικείος πληθυσμός θέλει τον Αλέξη Παππά, αφού ο ηθοποιός και μοντέλο αποκάλυψε άλλη μια ιστορία, σύμφωνα με την οποία, αυτή την φορά, η Άννα Μαρία Βέλλη τον πλησίασε.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας αναφέρθηκε στο συμβούλιο του νησιού, όπου η συνάδελφός του έδειξε ως ακόμη έναν υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Ταβλαδάκη, προσθέτοντας πως εκείνη, λίγο πριν συγκεντρωθούν οι δύο ομάδες, τον πλησίασε και τον άγγιξε στα μαλλιά.

Με αφορμή αυτό το θέμα, που έφερε στην επιφάνεια, ο Αλέξης «κατακεραύνωσε» για ακόμη μια φορά το παρεάκι των τριών, μιλώντας για την ηθική τους και το ότι δεν τον ψηφίζουν, ενώ είχαν πει πως σε κάθε ψηφοφορία αυτό θα έκαναν.

Αλέξης για Άννα Μαρία

Survivor 4 spoiler 10/3: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Χαμός χαμός χαμός! Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε αυτό που σας έχουμε γράψει από την αρχή της εβδομάδας, μοιρασμένες οι ασυλίας! Δευτέρα Κόκκινοι, Τρίτη Μπλε (με μεγάλη τσατσιά αλλά ας είναι). Σήμερα 10/3; Που έχει έπαθλο επικοινωνίας; Εδώ είμαστε για να τα πούμε όλα!

Από το trailer είναι ολοφάνερο πως η κατάσταση στην Κόκκινη ομάδα δεν είναι καθόλου καλή. Μετά τον άγριο καυγά που ακολούθησε όταν τελείωσε το συμβούλιο με πρωταγωνιστεί τον Ντάφη, οι Κόκκινοι, τάσσονται εναντίον του Τριαντάφυλλου και είναι ολοφάνερο πως ο ίδιος "σπάει" και πέφτε ψυχολογικά.

Από την άλλη πλευρά, η παραλία της Μπλε ομάδας δεν υπάρχει πουθενά. Άκρα του τάφους σιωπή αλλά εμείς γνωρίζουμε πως ούτε εκεί είναι καλά τα πράγματα. Ο Καλίδης μετά τα χθεσινοβραδινά δεν είναι καλά, δεν έκλεισε μάτι το βράδυ.

Όπως καταλαβαίνετε ούτε Μπλε ούτε Κόκκινοι είναι σε φάση να αγωνιστούν αλλά οι κανόνες του παιχνιδιού είναι απαράβατοι! Αγώνας επικοινωνίας σήμερα, ένα από τα σημαντικότερα έπαθλα και η αλήθεια είναι όλοι θέλουν να κερδίσουν. Η επικοινωνία με τα άτομα που αγαπάνε και τους λείπουν είναι η μόνη τους σωτηρία για να μπορέσουν να επιβιώσει ο καθένας προσωπικά στο παιχνίδι.

Μπορεί για την αποχώρηση να είμαι σίγουρη, αλλά για την ομάδα ακόμα κρατάω κάποια επιφύλαξη. Μπλε έχουν προβάδισμα αν δεν αγωνιστεί ξανά ο Καλίδης αλλά θα επανέλθω σίγουρα σε λίγο. Συντονιστείτε.

UPDATE!

Σας το είπα, προβάδισμα οι Μπλε. Έχουμε απόψε άλλη μια νίκη των μπλε

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Αν δεν αποχωρήσει σήμερα ο Ταβλαδάκης, ενδέχεται και να αποβληθεί

Survivor 4: Ένα βήμα πιο κοντά στην αποχώρηση ο Καλίδης μετά τα χθεσινά

Share