Survivor 4: Αποκάλυψε την στρατηγική που ακολουθεί στο παιχνίδι

Χείμαρρος ο παίκτης των Μπλε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Αποκάλυψε την στρατηγική που ακολουθεί στο παιχνίδι

Χείμαρρος αποκαλύψεων ήταν ο Αλέξης Παππάς μετά την νίκη της ομάδας του στον σημερινό στίβο μάχης του Survivor.

Ο ηθοποιός των Μπλε που έδωσε τον τελικό και νικητήριο πόντο στον αγώνα, ανέφερε πως τον τελευταίο καιρό ακολουθεί μια συγκεκριμένη στρατηγική, η οποία φαίνεται να είναι και αρκετά επιτυχημένη.

Ο Αλέξης δήλωσε πως όλοι οι παίκτες έχουν συγκεκριμένες μεθόδους και στρατηγικές στο μυαλό του, άλλο που δεν το παραδέχονται, με τον ίδιο να μαρτυρά πως έχει διάφορες εναλλακτικές στο μυαλό του και όπως βλέπουμε πράγματι η μια από αυτές αφορά την ένωση του με την τριάδα Τζέιμς - Βέλλη - Μπάρτζης.

Survivor 4: Πιάστηκαν στα χέρια Κόρο και Αλέξης στο τελευταίο συμβούλιο

Είναι ξεκάθαρο πλέον ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor οπότε δεν καταλαβαίνουμε γιατί... παλεύουν - κυριολεκτικά από ότι μαθαίνουμε - αλλά οκ... Όχι ότι δεν το είχαμε καταλάβει από το επεισόδιο της Τετάρτης αλλά Γιώργος Κόρομι και Αλέξης Παππάς πιάστηκαν στα χέρια κατά την διάρκεια του συμβουλίου!

Η αλήθεια είναι πως ο Κόρο στα τελευταία επεισόδια έχει χάσει λίγο την μπάλα! Δεν άντεξε να ακούει τον Αλέξη να μιλάει με όμορφα λόγια για τον Τριαντάφυλλο και του έκανε επίθεση!

Εμείς το μόνο που είδαμε από εκεί και πέρα ήταν το έντονο ξέσπασμα του Γιώργου Λιανού και ξαφνικά τα πλάνα να κόβονται! Φανταστείτε πόσο ξαφνικά έγιναν όλα που ούτε στο μοντάζ δεν κατάφεραν να κάνουν σωστή δουλειά για να κρύψουν την ένταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Γιώργος ακριβώς εκεί που κόπηκαν τα πλάνα σηκώθηκε και κινήθηκε απειλητικά προς την πλευρά του Αλέξη Παππά! Αρχικά οι υπόλοιποι παίκτες πάγωσαν και δεν έκανε κανείς κίνηση να τους χωρίσει, πέρα από τον Γιώργο Λιανό που λίγο έλειψε να γίνει σάκος του μποξ! Άμεσα "ξύπνησαν" και οι υπόλοιποι και... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr