Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Νέος αρχηγός των Κόκκινων ο Ηλίας Μπόγδανος;

Θα ξεσπάσουν νέες αναταραχές

Survivor 4: Νέος αρχηγός των Κόκκινων ο Ηλίας Μπόγδανος;
Survivor 20.03.2021 11:33
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά από το survivor 4 η οποία έφερε πολλές αντιδράσεις τόσο από τα social media όσο και από τις εκπομπές, η Κόκκινη ομάδα έχει μείνει χωρίς αρχηγό. Θα είναι αντικαταστάτης του ο Ηλίας Μπόγδανος που είναι ο πιο δυνατός άνδρας παίκτης τους;

Στους Κόκκινους την τελευταία εβδομάδα έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Τριαντάφυλλο λόγω του ότι είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης ενώ δεν είναι καλός αγωνιστικά και ούτε στην παραλία κάνει δουλειές, με αποτέλεσμα όπως λένε να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για διακοπές.

Από την άλλη, οι 5 συνεχόμενες ήττες που έκαναν πριν πάρουν το έπαθλο επικοινωνίας, τους έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά και σωματικά, καθώς δεν τρώνε παρά μόνο φακόριζο και ψάρια.

Αυτό σημαίνει πως οι Κόκκινοι, πρέπει να ορίσουν ένα νέο αρχηγό που θα τους εμψυχώνει και γενικά θα προσπαθεί να επικρατεί ένα ήρεμο κλίμα στην παραλία, αφού όπως είδαμε στο trailer της Κυριακής 19/3 μέχρι και η Καρολίνα θα τσακωθεί άσχημα με τον Τριαντάφυλλο.

Θα είναι ο Ηλίας Μπόγδανος ο νέος αρχηγός της Κόκκινης ομάδας στο Survor 4;

Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει αποδείξει πως είναι ένας από τους πιο γρήγορους στις πίστες του στίβου μάχης και είναι από τους πιο δυνατούς άνδρες των Κόκκινων.

Στο poll που κάναμε στο Instagram βάλαμε εσάς να επιλέξετε ποιος θέλετε να είναι ο νέος αρχηγός ανάμεσα στον Ντάφυ, τον Μπόγδανο και τον Κόρο.

Insta poll Survivor 4 αρχηγός Κόκκινης ομάδας

Τις περισσότερες ψήφους λοιπόν πήρε ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Τριαντάφυλλος ήρθε δεύτερος, ενώ ο Γιώργος Κόρομι τελευταίος.

Λέτε τελικά να γίνει και στο Survivor 4; Σίγουρα ωστόσο, αν βγει αρχηγός θα αλλάξει όλο το κλίμα, καθώς έχει πολύ θετική ενέργεια και είναι πολύ καλός αθλητής.

Να πούμε επίσης, πως στο Instagram του Youweekly, τρέχουν και άλλα poll και μπορείτε να μπείτε να ψηφίσετε!

Survivor 4 αρχηγός Κόκκινων Μπόγδανος

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 spoiler: Κόρο και Ασημακόπουλος ζήτησαν αύξηση από τον Ατζούν

Survivor 4: Νέα κλίκα στους Κόκκινους - Η ημερομηνία της ένωσης

Share