Survivor 4 spoiler 23/3: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία

Επιβεβαιωμένο 100%

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 23/3: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία

Από εχθές τα λέω η καημένη και δεν με ακούει κανείς! Τώρα επιβεβαιώνομαι... Τρίτη σήμερα, 23/3, κι έχουμε τον δεύτερο και σημαντικότερο αγώνα στο Survivor, αυτόν της ασυλίας.

Στο χθεσινό επεισόδιο πέρα από τα ευτράπελα που παρακολουθήσαμε πάλι και στις δυο παραλίες, γιατί και τους Μπλε έγινε χαμός με την Ελευθερία Ελευθερίου, είδαμε για ακόμα μια φορά το Youweekly.gr να πέφτει μέσα στα spoils που σας έδωσε, δηλαδή νίκη στους Κόκκινους, Μπάρτζης ατομική και Άννα Μαρία Βέλλη πρώτη υποψήφια.

Το κάνουμε χρόνια δεν είμαστε τίποτα χθεσινοί, το ξέρετε και γι' αυτό μας εμπιστεύεστε! Καλό είναι να παινεύεις το σπίτι σου που και που γιατί αλλιώς θα πέσει και θα σε πλακώσει λένε... Τέλος πάντων, πάμε στα δικά μας!

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 23/3 τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Survivor 4 spoiler 23/3

Δεν θα μακρηγορήσω καθόλου! Στο σημερινό trailer βλέπουμε την κατάσταση στην Κόκκινη παραλία να χειροτερεύει και να τάσσεται απέναντι από τον Τριαντάφυλλο και ο Παύλος Γαλακτερός που μέχρι στιγμής είχε κρατήσει μια απόσταση από όλο αυτό. Παρά το γεγονός, όμως, πως το ψυχολογικό κομμάτι των Κόκκινων με όλα αυτά δεν είναι και τόσο καλό - αν και πήραν μια ανάσα εχθές με τη νίκη - στα αγωνίσματα φαίνεται να το αφήνουν πίσω και να πηγαίνουν δυναμικά!

Από την άλλη, βέβαια, μια πιο πονηρή από εμένα θα έριχνε την χθεσινή τους νίκη και σε ξεκάθαρη αδυναμία των Μπλε, αφού ο Σάκης Κατσούλης θα μείνει για καιρό έξω μετά τον τραυματισμό του, κι αυτό είναι μεγάλο μείον γι' αυτούς.

Με βάση αυτό, και την σημερινή τους νίκη μάλλον εκεί πρέπει να την ρίξουν, να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σάκη, γιατί όπως και να το κάνουμε γενικά υστερούν λίγο αγωνιστικά. Η αποχή του είναι δώρο γι' αυτούς...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!