Survivor 4 highlights 22/3: Η Μαριαλένα και ο Σάκης, το ξέσπασμα της Ελευθερίας, ο Ντάφυ και το φαγητό

Ποιος κέρδισε ασυλία και ποιος ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 highlights 22/3: Η Μαριαλένα και ο Σάκης, το ξέσπασμα της Ελευθερίας, ο Ντάφυ και το φαγητό

Χαμός για ακόμα μια φορά στο χθεσινό 22/3 επεισόδιο του Survivor! Αξίζει να αναφερθεί βέβαια ότι το Youweekly.gr με τα spoils του έπεσε για ακόμα μια φορά μέσα! Συντονιστείτε γιατί σήμερα έρχονται και τα υπόλοιπα, από νωρίς πάλι...

Τι συνέβη στο χθεσινό 22/3 επεισόδιο του Survivor

Ο Σάκης ζήτησε να κοιμηθεί δίπλα στη Μαριαλένα

Δύσκολες ώρες πέρασε μετά το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό στο Survivor ο Σάκης Κατσούλης, με τον ίδιο να τραυματίζεται άσχημα αργότερα στην παραλία και να ζητά μόνο τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο πλευρό του.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας είχε αποφασίσει, μετά την νίκη της ομάδας του, να κάνει προπόνηση στην παραλία, αλλά δυστυχώς χτύπησε σε μια πέτρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να πάει άμεσα στο γιατρό.

Εκεί, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος αργότερα, έκανε τέσσερις ενέσεις και πέντε ράμματα, τα οποία πρέπει να κρατήσει για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Κάτι τέτοιο σημαίνει, φυσικά, ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Ο ίδιος είχε και μια ιδιαίτερη στιγμή στην παραλία το βράδυ του τραυματισμού του με τη Μαριαλένα, αφού ζήτησε από την Ελευθερία να κάνει στην άκρη, ώστε να κοιμηθούν δίπλα δίπλα, όπως σας είχαμε αποκαλύψει πως θα έρχονταν κοντά.

Η Μαριαλένα από τη μεριά της είπε πως οι «άνδρες είναι σαν τα μικρά παιδιά» και πως δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στο πλευρό του Σάκη σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση αφού είναι ένας πολύ κοντινός της άνθρωπος.

«Τα παιδιά ήρθαν πολύ κοντά»

Ο Αλέξης Παππάς μετά τον τραυματισμό του Σάκη αποφάσισε να φτιάξει μια καρδούλα, την οποία και του έδωσε σε συμπαράσταση για τις δύσκολες στιγμές, που περνά. Αμέσως μετά, όμως, η καρδούλα αυτή πέρασε στη Μαριαλένα, σε μια κίνηση με νόημα από την πλευρά του Σάκη.

Ο Αλέξης δε θέλησε να πει περισσότερα, αλλά και μόνο η αναφορά του περιστατικού αυτού ήταν αρκετή, για αυτό που θέλησε να υπονοήσει, αν και την ίδια ώρα η Μαριαλένα στέλνει μηνύματα αγάπης στην Ελλάδα

«Είχαμε μία κοντινή επαφή μεταξύ τους, ζήτησε από τη Μαριαλένα να έρθουν λίγο πιο κοντά στην καλύβα για να του ζεστάνει το ποδαράκι», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Παππάς.

«Όταν επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Τριαντάφυλλος θα είναι ο πελάτης των Μπλε»

Μια φράση εκτός fair play του Survivor φαίνεται πως ανήκει στην Καρολίνα Καλύβα, η οποία είπε πως, κανονικά, η κόκκινη ομάδα πρέπει να χάνει, προκειμένου να φύγει ο Τριαντάφυλλος.

Η κορυφαία ίσως παίκτρια, που υπάρχει στην «κόκκινη» παραλία, αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στη συμπεριφορά του τραγουδιστή και το γεγονός, ότι δημιουργεί εντάσεις, ενώ όταν επιστρέψει στην ενεργό δράση, σύμφωνα με την ίδια, η ομάδα θα χάνει εύκολα τους δύο πόντους στα αγωνίσματα.

Survivor 4 Τριαντάφυλλος

Η Καρολίνα, για αυτό το λόγο, είπε πως κανονικά οι «Κόκκινοι» θα έπρεπε να χάνουν συνεχόμενα, αλλά στην κατάσταση όπου βρίσκονται, πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουν, ώστε να φάνε.

Οι Κόκκινοι πήραν την πρώτη ασυλία

Επιτέλους... ασυλία μπορούν να λένε πως πήραν οι «Κόκκινοι» στο Survivor, με την ομάδα τους να παίρνει μια τεράστια ανάσα, αφού για πρώτη φορά μετά την εβδομάδα της αποχώρησης του Γιώργου Ταβλαδάκη, δεν χρειάζεται να ψηφίσουν για την αποχώρηση.

Η αλήθεια είναι, ότι ο αγώνας έγειρε από πολύ νωρίς υπέρ τους, καθώς ο Σάκης Κατσούλης τραυματίστηκε για τους «Μπλε» και αυτό αποτέλεσε ένα μεγάλο αγωνιστικό «πλήγμα». Αξίζει, άλλωστε, να αναφερθεί πως το δικό του buzzer beater έδωσε την νίκη στο έπαθλο φαγητού.

Κάπως έτσι, η κόκκινη ομάδα εκμεταλλεύτηκε επιτέλους την ευκαιρία της και επικράτησε άνετα με 10-4, στέλνοντας σε δύσκολη θέση την μπλε, με τους παίκτες της να οφείλουν να παλέψουν για ατομική ασυλία και, φυσικά, να θέσουν τον πρώτο υποψήφιο στην κρίση του κοινού.

Ο Νίκος Μπάρτζης κέρδισε την ατομική ασυλία

Όλα αναμένεται να γίνουν ροντέο στην μπλε παραλία, αφού ο Νίκος Μπάρτζης ήταν ο νικητής στη δοκιμασία ατομικής ασυλίας στο Survivor 4, καταφέρνοντας τουλάχιστον να φύγει από το «στόχαστρο» της αντίπαλης κλίκας.

Ο Τζέιμς Καφετζής, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο αγρότης της μπλε ομάδας είχαν επισημάνει το πόσο σπουδαίο θα ήταν να πάρει ένας από τους τρεις την ασυλία, καθώς ήταν βέβαιο πως, αν δεν την είχαν, τότε τους περίμενε ομαδική παρουσία στη διαδικασία αποχώρησης.

Ο Μπάρτζης, όμως, δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω και, όντας αποφασισμένος, πήρε το αγώνισμα ατομικής ασυλίας, διατηρώντας τουλάχιστον τον εαυτό του. Με δεδομένο πως, λογικά, η Άννα Μαρία θα ψηφιστεί από την ομάδα, έχει μεγάλο ενδιαφέρον το ποιον θα υποδείξει για επόμενο υποψήφιο.

«Τα σχόλια περί τύχης δεν μου αρέσουν»

Τα «καρφιά» του εναντίον του Τζέιμς Καφετζή πέταξε ο Σάκης Κατσούλης στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, ο οποίος σχολίασε τις αναφορές του περί ατυχίας, επισημαίνοντας πως τέτοιες δικαιολογίες δεν ευσταθούν.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας δεν κατάφερε να ενισχύσει τις προσπάθειές της λόγω του άσχημου τραυματισμού του. Η απουσία του φάνηκε στο τελικό 10-4 της ήττας από την κόκκινη ομάδα και της απώλειας της ασυλίας, με τον ίδιο να στέκεται σε αυτό το γεγονός.

Παράλληλα, σχολίασε τη δικαιολογία του Τζέιμς για την ατυχία, που θεωρεί πως υπήρξε για την ομάδα του, καθώς εκείνος δεν έφερε κανέναν πόντο. Κοντά του, φυσικά, η Μαριαλένα έσπευσε να τονίσει το πόσο επηρέασε την απόδοση της ομάδας η απουσία του Σάκη.

«Θα τους πληρώσω με το ίδιο νόμισμα»

Σε ένα «ξέσπασμα» προχώρησε στο Survivor ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος αναφέρθηκε στην τριάδα των Τζέιμς, Νίκου και Άννας Μαρίας επισημαίνοντας, ότι θα τους πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας παραδέχθηκε μπροστά στην κάμερα, ότι η απόδοσή του ήταν μειωμένη στο αγώνισμα ασυλίας, καθώς θα ήθελε να δει τους συμπαίκτες του αυτούς υποψηφίους προς αποχώρηση, ακολουθώντας ουσιαστικά την ίδια τακτική με εκείνους, όταν ήθελαν να διώξουν κάποιον ανεπιθύμητο.

Ο Αλέξης, κάπως έτσι, θεωρεί πως έχει επιτέλους την ευκαιρία να τους διώξει, καθώς είναι βέβαιος πως τουλάχιστον ένας εκ της τριάδας θα ψηφιστεί, ο οποίος σε κάθε περίπτωση δε θα είναι ο Μπάρτζης, αφού κέρδισε την ατομική ασυλία.

«Ευχαριστώ όλη την ομάδα που με τάισε»

Ο γνωστός τραγουδιστής δεν μπορούσε να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του, καθώς ήταν τραυματίας σε ακόμη έναν αγώνα. Οι «Κόκκινοι» πήραν επιτέλους ένα παιχνίδι ασυλίας, και μάλιστα με το ευρύ 10-4, με τον «Ντάφι» να ευχαριστεί τους συμπαίκτες του... που τον τάισαν.

«Έτσι έχω μάθει από την οικογένειά μου, να λέω ευχαριστώ σε αυτόν που με ταΐζει», είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος ίσως προχωρά σε άλλη μια προσπάθεια προσέγγισης στην υπόλοιπη ομάδα.

«Δεν με υποστήριξε κανείς όταν μου έκανε επίθεση ο Αλέξης»

Χάος επικράτησε στην μπλε ομάδα λίγο πριν από το συμβούλιο αποχώρησης του Survivor, με την Ελευθερία και τον Τζέιμς, ειδικά, να προχωρούν σε έναν αδιανόητο καβγά με αφορμή το γεγονός, ότι θα την ψήφιζε για αποχώρηση.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Τζέιμς ζήτησε από όλους τους συμπαίκτες του να είναι παρόντες σε μια κουβέντα, που ήθελε να ξεκινήσει, ώστε να μην υπάρξουν κόντρες στο συμβούλιο και να παρουσιαστεί εκ νέου μια άσχημη εικόνα μπροστά στην κόκκινη ομάδα, κάτι που είχε συνεννοηθεί νωρίτερα με τον Αλέξη Παππά, ο οποίος έψαχνε να βρει ποιος δημιουργεί το αρνητικό κλίμα στους Μπλε.

Ο Τζέιμς είπε, ότι θα ψήφιζε την Ελευθερία για αποχώρηση, με την ίδια να αντιδρά, ενώ ενδιάμεσα ο Νίκος, που κέρδισε την ατομική ασυλία, είπε πως ο Αλέξης είναι από τους πιο αδύναμους αγωνιστικά στους άνδρες.

Η Ελευθερία και ο Αλέξης απάντησαν στον Τζέιμς και του είπαν, ότι αυτός δημιουργεί τις εντάσεις, ενώ στον «χορό» μπήκε και η Μαριαλένα, η οποία επιτέθηκε μεταξύ άλλων και στην Άννα Μαρία, κατηγορώντας την για όσες φορές έχει αλλάξει άποψη ανάλογα με τη στρατηγική, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το ότι δεν ψηφίζει εδώ και καιρό τον Αλέξη, παρότι η τριάδα είχε επισημάνει σε όλους τους τόνους, ότι θα τον ψήφιζε σε κάθε ψηφοφορία.

Η κουβέντα πέρασε σε παρελθοντικές καταστάσεις, ακόμη και για την εποχή, όπου υπήρχαν Διάσημοι και Μαχητές, αφού ο Τζέιμς δε δίστασε να αναφερθεί στη στρατηγική της Ελευθερίας, υπενθυμίζοντας την αναφορά του Αλέξη περί φλερτ από την πλευρά της τραγουδίστριας. Αυτό έκανε έξαλλη την Ελευθερία, που συν τοις άλλοις σχολίασε το γεγονός της υπεράσπισης της Άννας Μαρίας από τους δύο φίλους της, ενώ εκείνη κανείς δεν μπήκε στον κόπο να την υπερασπιστεί.

Υποψήφια προς αποχώρηση Άννα Μαρία

Ήρθε η ώρα για να κριθεί μετά από πολύ καιρό η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία για πρώτη φορά μετά την πρώτη εβδομάδα του Survivor, τίθεται στην κρίση του κοινού ως υποψήφια προς αποχώρηση.

Μετά από ένα συμβούλιο με εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας, ως συνέχεια όσων έγιναν στην παραλία τους, η ψηφοφορία εξελίχθηκε σχεδόν σε θρίλερ, αφού οι ψήφοι της Άννας Μαρίας και της Ελευθερίας ήταν πολύ κοντά.

Τελικά, όμως, η Άννα Μαρία βγήκε... στον τάκο με τέσσερις ψήφους έναντι τριών της Ελευθερίας και μίας για τον Τζέιμς, με τη Μαριαλένα σχεδόν να κάνει ζημιά στην υποομάδα της, καθώς δε θα ψήφιζε ποτέ την Άννα Μαρία, παρά τον καυγά που είχαν νωρίτερα.

«Δεν κοιτάω ψεύτες στα μάτια»

Νέος άγριος τσακωμός έλαβε τόπο στο Survivor, με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Σάκη Κατσούλη αυτή την φορά να λογοφέρνουν, με το δεύτερο μάλιστα να αποκαλεί ως ψεύτη το συμπαίκτη του.

Όλα άρχισαν, όταν στο συμβούλιο του νησιού ο Σάκης πήρε το λόγο και αναφέρθηκε στο χάσμα, που επικρατεί μεταξύ των δύο υποομάδων της «μπλε» παραλίας, «κατακεραυνώνοντας» την τριάδα για την τακτική της, αλλά ο Νίκος, που ήταν αυτός που κέρδισε την ατομική ασυλία, έμελλε άμεσα να απαντήσει, μετά τον άγριο καυγά που σημειώθηκε πριν το συμβούλιο.

Ο αγρότης είπε, ότι ο Σάκης τον έχει πλησιάσει, για να του πει πως δε θα έπρεπε να κάνει παρέα με τον Τζέιμς, κάτι που ο πρώτος διέψευσε. «Είσαι ψεύτης και τους ψεύτες, δεν τους κοιτάζω καν», του είπε, με τη στιγμή έντασης να διακόπτεται από τον Γιώργο Λιανό.

«Η Άννα Μαρία είναι υπεύθυνη για το "μαγείρεμα" στην ομάδα»

«Πυρά» εναντίον της Άννας Μαρίας Βέλλη, λίγο μετά την ανακοίνωσή της ως υποψήφιας προς αποχώρηση στο Survivor, έριξε ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος για ακόμη μια φορά έκανε αναφορές για την υποτιθέμενη ηθική της.

Ο γνωστός ηθοποιός πήρε το λόγο από τον Γιώργο Λιανό και επιτέθηκε άμεσα στην υποψήφια της μπλε ομάδας, λέγοντας ουσιαστικά πως το άξιζε, καθώς είναι αυτή, που «μαγειρεύει» τα πάντα από την εποχή της ομάδας των Διάσημων και μέχρι σήμερα, προκαλώντας εντάσεις.

Η Άννα Μαρία αντέδρασε λέγοντας, ότι ο Αλέξης επαναφέρει ένα θέμα, που υποτίθεται πως είχαν λύσει μεταξύ τους, ενώ πρόσθεσε πως της είχε πει να ζητήσει συγγνώμη, με σκοπό να αλλάξει η τελευταία ψηφοφορία, που την έβγαλε υποψήφια.