Survivor 4 - Ατζούν Ιλιτζαλί: «Σάκης και Μαριαλένα από πρώην γίνονται… νυν»

Έκανε αναφορά και σε Άννα Μαρία και Μπάρτζη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ατζούν Ιλιτζαλί: «Σάκης και Μαριαλένα από πρώην γίνονται… νυν»

Και όμως η σχέση ανάμεσα στην Μαριαλένα και τον Σάκη έχει γίνει γνωστή και στο Τούρκικο Survivor δια στόματος του Ατζούν Ιλιτζαλί ο οποίος πολλές φορές έχει αναφερθεί στους δυο παίκτες και μέσα από το instagram του.

Μιλώντας για την ένωση των ομάδων, ο Ατζούν σχολίασε στο Τουρκικό Survivor την σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας.

Σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε λοιπόν, ο Ατζούν σχολίασε στο Τουρκικό ριάλιτι το πρώην ζευγάρι, λέγοντας πως οι δύο πρώην ήρθαν ξανά κοντά λόγω των συνθηκών, με αφορμή μια σχέση που πήγε να αναπτυχθεί στο παιχνίδι της γειτονικής χώρας ωστόσο δεν συνεχίστηκε.

Ενώ, έκανε αναφορά και στην Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη. Μάλιστα αποκάλυψε πως η ένωση θα γίνει αρχές Απρίλη.

Ακολουθείστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Survivor 4: Έξαλλη η μητέρα της Μαριαλένας - Ζήτησε από την παραγωγή να επικοινωνήσει μαζί της

Τρίτη πρωί και το χθεσινό επεισόδιο του Survivor απασχολεί σήμερα όλες τις πρωινές εκπομπές! Η αλήθεια είναι πως πολλά έγιναν και πολλά κι ένα από αυτά έκανε έξαλλη την οικογένεια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη που βρίσκεται πίσω στην Ελλάδα και παρακολουθεί τις κινήσεις της στον Άγιο Δομίνικο μέσα από τους δέκτες του ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό σήμερα αποκάλυψε πως μετά τα όσα έδειξαν εχθές με Μαριαλένα και Σάκη, η μητέρα της θέλει να επικοινωνήσει μαζί της για να μάθει από πρώτο χέρι τι συμβαίνει!

«Παιδιά εμένα μου ήρθε μια πληροφορία, ότι σχετικά με αυτά τα καινούργια συμβάντα που βλέπουμε ότι η Μαριαλένα έρχεται ενδεχομένως πιο κοντά με τον Σάκη, κοιμήθηκαν μαζί, της ζήτησε βοήθεια. Βλέποντας αυτά η μαμά της, ζήτησε να επικοινωνήσει με την κόρη της μέσω της παραγωγής. Θέλει πολύ να μιλήσει με την κόρη της, να της πει δυο πράγματα. Είναι έξαλλη, επιμένει να μιλήσει μαζί της».