Survivor 4: Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει ξανά συναντηθεί από κοντά με τον Jason Derulo

Δεν θα τον δει πρώτη φορά στο πάρτι της ένωσης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει ξανά συναντηθεί από κοντά με τον Jason Derulo

Ο Jason Derulo πρόκειται να εμφανιστεί και να τραγουδήσει στο πάρτι ένωσης του Survivor, με τον Ηλία Μπόγδανο όπως φαίνεται να τον έχει συναντήσει ήδη από κοντά στο παρελθόν.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο επεισόδιο της Τετάρτης, πως ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής θα είναι ο special guest της μοναδικής αυτής βραδιάς, με τους παίκτες να ξεσαλώνουν και μόνο στο άκουσμα της ανακοίνωσης αυτής.

Ωστόσο, ο Ηλίας Μπόγδανος φαίνεται πως παλιότερα είχε ξανά την ευκαιρία να τον συναντήσει από κοντά, κάτι που μας αποκάλυψε η Soula Glamorous μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Survivor 4 Ο Ηλίας έχει ξανά συναντηθεί από κοντά με τον Jason Derulo

Survivor 4: Αστρονομικό είναι το ποσό που έδωσε ο Ατζούν στον Jason Derulo για το party της ένωσης

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Jason Derulo είναι αυτός που θα τραγουδήσει στο party της ένωσης του Survivor 4, αφού θα γίνει μαζί και με το Τούρκικο ριάλιτι, αλλά και με το Ρουμάνικο.

Το ποσό λοιπόν που έδωσε ο Ατζούν στον διεθνή τραγουδιστή που σαρώνει με τις επιτυχίες τους παγκοσμίως είναι αστρονομικό και μπορούμε να πούμε πως το περιμέναμε, καθώς πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που βγάζει εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό, το ποσό που θα λάβει ο Jason Derulo για να τραγουδήσει στο party της ένωσης και να διασκεδάσει όλους τους παίκτες κυμαίνεται στα 350.000 δολάρια.