Survivor 4: Βρίζουν άσχημα την Καρολίνα κάτω από τις φωτογραφίες της στο instagram της

"Είσαι ένα φθηνό γυναικάκι γεμάτο κακία και κόμπλεξ, κάμπια"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Βρίζουν άσχημα την Καρολίνα κάτω από τις φωτογραφίες της στο instagram της

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι πιστοί τηλεθεατές του Survivor έχουν παρατηρήσει μια απίστευτη... μετάλλαξη σε παίκτες του ριάλιτι, κυρίως της κόκκινης ομάδας. Μια από αυτούς που φαίνεται να έχει "τσαλακώσει" πολύ την εικόνα της είναι η Καρολίνα Καλύβα, μετά την συμπεριφορά της ως προς την Μαριάνθη.

Ο κόσμος που παρακολουθεί το Survivor φανατίζεται αρκετά με συμπεριφορές και καταστάσεις κι όπως φαίνεται από τα σχόλια που αφήνουν κάτω από τις φωτογραφίες της Καρολίνας στα social media, κάποιοι δεν την θέλουν καθόλου στο παιχνίδι.

Οι πρόσφατες δηλώσεις, μάλιστα, της μητέρας της για το πόσο σπουδαγμένη είναι φαίνεται πως τους ξεσήκωσε ακόμα περισσότερο. Παρόμοιες συμπεριφορές, να θυμίσουμε πως είχε αντιμετωπίσει και η Ανθή Σαλαγκούδη καθώς ο κόσμος είχε φανατιστεί πολύ... κατά της!

Τα υβριστικά σχόλια στο προφίλ της Καρολίνας

Survivor 4

Survivor 4 Καρολίνα
Survivor 4 Καρολίνα instagram
Survivor 4 Καρολίνα βρίσιμο
Survivor 4 Καρολίνα Μαριάνθη
Survivor 4 instagram σχόλια
Survivor 4 Καρολίνα Καλύβα

Τι συμβαίνει με τον Μπόγδανο και την Καρολίνα;

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο Ηλίας Μπόγδανος έχει σχέση και μάλιστα έχει αναφερθεί πολλές φορές σε αυτή από τότε που μπήκε στο Survivor! Από την πλευρά της, και η σχέση του που είναι στην Ελλάδα και τον περιμένει, δείχνει πως τον στηρίζει με αναρτήσεις που κάνει κατά καιρούς στα social media.

Ωστόσο, όπως έχουμε δει και στο παρελθόν, πολλοί παίκτες έρχονται κοντά μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης. Είτε σε φιλικό, είτε σε ερωτικό επίπεδο.

Οι δυο τους ήρθαν κοντά από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν στο παιχνίδι. Τα vibes τους κόλλησαν, οι ασχολίες τους κόλλησαν, καθώς αγαπούν και οι δυο την γυμναστική και γενικά... κόλλησαν. Προφανώς αναφερόμαστε σε φιλικό επίπεδο...

Στο προχθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, βέβαια, ένα πλάνο τους έδειξε να κοιμούνται μαζί στην καλύβα, δίπλα δίπλα, και να κρατάνε ο ένας το δάχτυλο του άλλου...

Survivor 4 Μπόγδανος Καρολίνα

Σύνηθες φαινόμενο θα πει κάποιος για τον Άγιο Δομίνικο! Πολλοί είναι αυτοί, όπως είχε πει και η Άννα Μαρία Βέλλη, που κοιμούνται δίπλα δίπλα για να αισθάνονται προστασία, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι άλλο!