Survivor 4: Κομμένες σκηνές από το χθεσινό 13/4 επεισόδιο

Γιατί ψήφισε την Νικόλ ο Τριαντάφυλλος;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Κομμένες σκηνές από το χθεσινό 13/4 επεισόδιο

Το μοντάζ έχουμε πει πως δίνει και παίρνει φέτος στο Survivor, το παραδέχθηκε και ο Γιώργος Λιανός δημόσια άλλωστε με ανάρτησή του! Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι έγιναν πολλά που δεν είδαμε και ειδικά στο συμβούλιο του νησιού όπου η Κόκκινη ομάδα ψήφισε για να κλείσει η τετράδα των τεσσάρων προτεινόμενων.

Η εκπομπή Love it το μεσημέρι της Τετάρτης - και λίγο πριν το αποψινό επεισόδιο που από το trailer φαίνεται πως θα προκαλέσει πανικό - αποκάλυψε τις κομμένες σκηνές από την ψηφοφορία όπου ο κάθε παίκτης εξηγεί στην κάμερα για ποιον λόγο επέλεξε να δώσει την ψήφο του και που.

Οι κομμένες σκηνές του Survivor

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Όπως πολύ σωστά σας είχαμε πει πρώτοι, ο Κώστας Παπαδόπουλος ψηφίστηκε από την κάλπη των Μπλε ενώ ο Παύλος δόθηκε από τον Νίκο Μπάρτζη που κέρδισε την ατομική ασυλία! Από την άλλη πλευρά τώρα, από αυτή των Κόκκινων, εχθές έγινε χαμός! Από την κάλπη τους βγήκε φυσικά - ποιος άλλος; - ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου ενώ από τον τραυματία Ηλία Μπόγδανο που κατάφερε και κέρδισε την ατομική ασυλία δόθηκε ως υποψήφια η Ελευθερία Ελευθερίου!

Απόψε το βράδυ μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ θα παρακολουθήσουμε πάλι όλα τα ευτράπελα που συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο περιμένοντας όλοι την στιγμή που οι δυο ομάδες θα βρεθούν στο συμβούλιο του νησιού!

Σας βάλαμε από το πρωί να ψηφίσετε στα insta stories του Youweekly.gr ποιος θέλετε ΝΑ ΦΥΓΕΙ κι έχει γίνει ο κακός χαμός! Οι ψήφοι σας μέχρι στιγμής θέλουν εκτός τον Τριαντάφυλλο! Ίσως επιτέλους το κοινό ξύπνησε και κουράστηκε από αυτό που προσφέρει ο τραγουδιστής στο παιχνίδι, που σίγουρα δεν είναι αγωνιστικότητα...

Ωστόσο, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr άλλος παίκτης έχει μαζέψει ήδη τα πράγματά του από την παραλία του Άγιο Δομίνικου!

Survivor 4 spoiler 14/4 ποιος αποχωρεί

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, λοιπόν, θέλουν την Ελευθερία Ελευθερίου να βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού! Είχαν δεν είχαν, λιγοστεύουν οι γυναίκες στην παραλία...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!