Survivor 4: Η νέα ανάρτηση της Άννας Μαρίας - «Πήγα σε ριάλιτι επιβίωσης, βγήκα από το Power of love»

Όχι ότι έχει άδικο...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Η νέα ανάρτηση της Άννας Μαρίας - «Πήγα σε ριάλιτι επιβίωσης, βγήκα από το Power of love»

Μια νέα ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Άννα Μαρία Βέλλη μετά την φωτογραφία που δημοσίευσε με τον σύντροφό της. Αφορούσε μάλιστα, το Survivor 4, πετώντας την σπόντα της.

Η πρώην παίκτρια, αρχικά της Κόκκινης ομάδας και στη συνέχεια της Μπλε, έχει αναφερθεί πολλές φορές στα όσα έζησε μέσα στο παιχνίδι και δεν έχει διστάσει να δηλώσει δημόσια πως στηρίζει τον Νίκο και το Τζέιμς και πως θέλει να τους δει στον τελικό.

Έχοντας σοκαριστεί με τα όσα είδε και διάβασε όταν αποχώρησε από το Survivor 4, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφία από συνέντευξη που έδωσε σε γνωστό περιοδικό και έγραψε στη λεζάντα της: «Πήγα σε ριάλιτι επιβίωσης, βγήκα από το Power of love και στη φωτογραφία ποζάρω σαν να ήμουν στο GNTM. Είχα πρόγραμμα».

Άννα Μαρία Survivor 4

«Βλέπω την Ελευθερία στους αγώνες και δεν φταίει το μάτι μου και στεναχωριέμαι»

Η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Στην φωλιά των κου κου και δεν δίστασε να μιλήσει για την Ελευθερία Ελευθερίου και το σχόλιο που είχε κάνει στο party της ένωσης, πως εκείνη οφείλετε που δεν κέρδιζε στα αγωνίσματα αφού την είχε ματιάσει.

«Στο πάρτι της ένωσης θα έλεγα το “Έρωτά μου”. Φοράω ρούχα κατάλληλα για να μη φαίνεται η κοιλιά μου. Η κοιλιά μου είναι αποτέλεσμα πάρα πολλών φαγητών και κατακράτησης. Φυσικά και έδειξα την κοιλιά μου. Για μένα αυτό είναι θαύμα. Δεν με έχω ξαναδεί τόσα κιλά. Έχασα περίπου οκτώ κιλά, αν έχανα κι άλλα, θα εξαϋλωνόμουν», είπε αρχικά για την φωτογραφία που δημοσίευσε με φουσκωμένη κοιλιά σαν εγκύου.

«Εγώ δεν έχω κάτι με την Ελευθερία, μπορεί να αισθάνεται ότι της έκανα επίθεση, ενώ προσπαθούσα άλλα πράγματα να της εξηγήσω. Γέλασα πάρα πολύ όταν είπε η Ελευθερία ότι τη μάτιασα. Όταν βγει η Ελευθερία να της πάρετε ένα μάτι από μένα. Βλέπω τώρα που έφυγα την Ελευθερία στους αγώνες και δεν φταίει το μάτι μου και στεναχωριέμαι».