Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: Πόσα χρήματα μάζεψαν ΣΚΑΙ και Ατζούν από τις 8 φορές που ήταν υποψήφιος

ΣΟΚ! Το κοινό ψήφισε να τον κρατήσει και κάποιοι... πλούτισαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: Πόσα χρήματα μάζεψαν ΣΚΑΙ και Ατζούν από τις 8 φορές που ήταν υποψήφιος

Η συμμετοχή του Τριαντάφυλλου στο φετινό Survivor έχει σπάσει ρεκόρ στις ψηφοφορίες αφού κάθε φορά που η Κόκκινη ομάδα χάνει ασυλία το όνομά του είναι στανταράκι πως θα γραφεί στο συμβούλιο του νησιού!

Αυτή είναι η ένατη φορά που βλέπουμε τον Ντάφυ να παλεύει για να κρατήσει την θέση του στο παιχνίδι! Αυτό, όμως, μόνο θετικά το βλέπουν ο ΣΚΑΪ και η Acun Medya, καθώς η υποψηφιότητά του φέρνει πολλά χρήματα στον κουμπαρά τους.

Τα λεφτά που συγκεντρώθηκαν από τις ψηφοφορίες με τον Τριαντάφυλλο μέσα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο Πρωινό, το κανάλι και η εταιρία παραγωγής του ριάλιτι έχουν συγκεντρώσει ένα μεγάλο ποσό από τις οκτώ προηγούμενες υποψηφιότητες του τραγουδιστή. Πιο αναλυτικά, ο Τριαντάφυλλος που είναι ο πιο δημοφιλής από όλους τους παίκτες του ριάλι με ποσοστά που ξεκινούν από 15% και φτάνουν στο 40% έχει φέρει στο ταμείο από 120.000 μέχρι 320.000 ευρώ.

Το ποσό αυξάνεται ή μειώνεται ανάλογα με τους παίκτες που μπαίνει στον… τάκο. Αν είναι αγαπητοί, τότε τα χρήματα… ανεβαίνουν, αν όχι… πέφτουν.

Τριαντάφυλλος Survivor 4 λεφτά

Να σημειωθεί βέβαια πως και ο κουμπαράς του τραγουδιστή έχει γεμίσει για τα καλά με το ποσό που λαμβάνει εβδομαδιαίως από το παιχνίδι...

Αυτός φεύγει απόψε!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Σας έχουμε βάλει και poll στα instastories του Youweekly.gr να ψηφίσετε ποιος θέλετε να παραμείνει αλλά, το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει!

Η απόφαση έχει παρθεί και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr o Κώστας Παπαδόπουλος βρίσκεται ήδη εκτός παραλίας και πολύ σύντομα θα απομακρυνθεί κι από το νησί του Άγιου Δομίνικου για να έρθει Ελλάδα! Είχε βγει προτεινόμενος αρκετές φορές, πόσο πια να τραβήξει αυτό; Εντάξει, Τριαντάφυλλος δεν είναι αλλά... μετά από την σημερινή αποχώρηση φτάνει και η σειρά του...

Survivor 4 spoiler 28/4 Ποιος αποχωρεί απόψε

Πλησιάζει και στο ατομικό το παιχνίδι κι αν μείνει μέχρι τότε μέσα θα τον φάνε λάχανο...

Α! Ξέρω και την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας απόψε, σας το έχω γράψει εδώ.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!