Survivor 4: Τα χλευαστικά stories στο instagram της Άννας Μαρίας Βέλλη για τους παίκτες του ριάλιτι

Σχολιάστηκαν Παπαδόπουλος, Ασημακόπουλος, Κόρο αλλά και Μπάρτζης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Τα χλευαστικά stories στο instagram της Άννας Μαρίας Βέλλη για τους παίκτες του ριάλιτι

Η Άννα Μαρία Βέλλη εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στην Ελλάδα και παρακολουθεί το Survivor από την τηλεόραση του σπιτιού της, στηρίζοντας συνεχώς με τις αναρτήσεις της τους αγαπημένους της φίλους, Νίκο και Τζέιμς.

Κατά την διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου, όπου και αποχώρησε ο Κώστας Παπαδόπουλος, η youtuber και η παρέα της φαίνεται πως είχαν απεριόριστη όρεξη να... γελάσουν! Η ίδια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram βίντεο με έναν φίλο της να σατιρίζει κάποιους από τους παίκτες του ριάλιτι, όπως τον Παπαδόπουλο, τον Κόρο αλλά ακόμη και τον φίλο της τον Μπάρτζη.

Τα stories της Άννας Μαρίας Βέλλη

«Πήγα σε ριάλιτι επιβίωσης, βγήκα από το Power of love»

Η πρώην παίκτρια, αρχικά της Κόκκινης ομάδας και στη συνέχεια της Μπλε, έχει αναφερθεί πολλές φορές στα όσα έζησε μέσα στο παιχνίδι και δεν έχει διστάσει να δηλώσει δημόσια πως στηρίζει τον Νίκο και το Τζέιμς και πως θέλει να τους δει στον τελικό.

Έχοντας σοκαριστεί με τα όσα είδε και διάβασε όταν αποχώρησε από το Survivor 4, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφία από συνέντευξη που έδωσε σε γνωστό περιοδικό και έγραψε στη λεζάντα της: «Πήγα σε ριάλιτι επιβίωσης, βγήκα από το Power of love και στη φωτογραφία ποζάρω σαν να ήμουν στο GNTM. Είχα πρόγραμμα».

Άννα Μαρία Survivor 4