Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 4: Σε απόγνωση ο Σάκης - Προσπαθεί να προσεγγίσει τη Μαριαλένα

Θέλει να ξεκαθαρίσουν τη σχέση τους

Survivor 4: Σε απόγνωση ο Σάκης - Προσπαθεί να προσεγγίσει τη Μαριαλένα
Survivor 09.05.2021 13:09
Από Youweekly Team

«Παγωμάρα» φαίνεται πως υπάρχει στο μέτωπο της σχέσης του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, μετά την απόφαση της τελευταίας να απομακρυνθεί για λίγο από το πλευρό του πρώην της για να μην περάσει άσχημη εικόνα προς τα έξω.

Η Μαριαλένα στεναχωρήθηκε πολύ όταν κατάλαβε πως ο Γιώργος Λιβάνης δεν της έστειλε μήνυμα στο έπαθλο επικοινωνίας.

«Έχω πει ότι αυτό που έχω εγώ με τον Σάκη μπορεί να παρεξηγηθεί έξω. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι ο Γιώργος και να μου πει δύο κουβέντες. Όμως μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ήταν. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά με τον Σάκη στα πλαίσια του ανθρώπινου επιπέδου.

Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό με τον Σάκη, το έχουμε ξεκαθαρίσει κι οι δυο. Από την μεριά του Γιώργου το καταλαβαίνω να μην του αρέσει αυτό. Περιμένω να βγω έξω και να του εξηγήσω κάποια πράγματα κι ελπίζω να καταλάβει», είπε η Μαριαλένα μετά το έπαθλο.

Η προσπάθεια του Σάκη για τη Μαριαλένα στο Survivor 4

Survivor Σάκης Μαριαλένα

Η Μαριαλένα δεν κάθισε να κάνει κουβέντα με τον Σάκη. Απομονώθηκε και πήρε την απόφαση να μην είναι πια τόσο κοντά του για να μην παρεξηγεί καταστάσεις ο Γιώργος Λιβάνης.

Ο Σάκης Κατσούλης κατάλαβε πολύ γρήγορα την αλλαγή στη στάση της Μαριαλένας και όχι άδικα αφού οι δυο τους ήταν μαζί για δύο χρόνια και γνωρίζονται πολύ καλά.

Την προσέγγισε λοιπόν και της ζήτησε να του πει τι έχει συμβεί. Η Μαριαλένα κάπως του τα μάσαγε αλλά τελικά του αποκάλυψε τις σκέψεις της. Ο Σάκης της ζήτησε να τα βάλουν κάτω και να τα συζητήσουν όλα για τα σχέση τους αφού θα έχουν βγει από το παιχνίδι για να μην επηρεάσει η κατάσταση αυτή την απόδοσή τους στα αγωνίσματα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Ζήτησε να αποχωρήσει ο Ηλίας Μπόγδανος

Survivor 4 Spoiler (10/5): Οι πρώτες πληροφορίες για το ποιο κερδίζει την πρώτη ασυλία

Share