Survivor 4 - highlights 9/5: Ο τσακωμός Καρολίνας - Ελένης, τα δελφίνια και η κόντρα Ασημακόπουλου - Κόρο

Το έλα να δεις έγινε χθες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 9/5: Ο τσακωμός Καρολίνας - Ελένης, τα δελφίνια και η κόντρα Ασημακόπουλου - Κόρο

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό 9/5 επεισόδιο του Survivor 4, ειδικά ανάμεσα στην Καρολίνα και την Ελένη, αφού τσακώθηκαν άσχημα. Από την άλλη, ο Ασημακόπουλος πέταξε τα καρφιά του για τον Κόρο.

Αυτά είναι τα 9/5 highlights του Survivor 4

Στα μαχαίρα Καρολίνα και Ελένη! Ξεκίνησαν να τσακώνονται στην καλύβα

Άλλη μια μέρα στο Survivor και όλοι οι παίκτες ασχολούνται ξανά με τον Τζέιμς και τον Νίκο και πιο συγκεκριμένα με την συμπεριφορά τους στην καλύβα!

Η Ελένη Χαμπέρη μάλιστα τσακώθηκε με την Καρολίνα, καθώς διαφώνησαν έντονα και οι τόνοι ανέβηκαν αρκετά με την πρώτη μα τσαντίζεται αρκετά με τη στάση της φίλης της και όσα είπε!

Η Ελένη είπε χαρακτηριστικά on camera: «Δεν δέχομαι να μου πει κάποιος ότι έχω χαμηλή συνείδηση», εμφανώς στεναχωρημένη, ενώμ η Καρολίνα από τη μεριά της, κατάλαβα ότι προσέβαλε την Ελένη αλλά παρόλα αυτά επέμεινε στη γνώμη της

Ο Τριαντάφυλλος "τα χώνει" στη Μαριαλένα για τον Σάκη

Ο Τριαντάφυλλος θέλησε να υπερασπιστεί τον μπαμπά του, Σάκη Κατσούλη, και να βάλει λίγο στη θέση της την Μαριαλένα,η οποία τον στεναχωρεί!

Έτσι λοιπόν μιλώντας οn camera μας εξήγησε τι ακριβώς θα της αναφέρει: "Κερδίζουμε έπαθλα αλλά έτσι που κάνεις στον Σάκη, δεν περνάει καλά γιατί σκέφτεται τι έχει γίνει πίσω", δήλωσε χαρακτηριστικά!

Στη συνέχεια την έπιασε και της τα "έχωσε" λέγοντας πως ενώ εκείνοι χαίρονται όταν κερδίζει έπαθλα, όπως αυτό με την επικοινωνία, εκείνη δεν κάνει το ίδιο και στεναχωρεί τον Σάκη, και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο έπαθλο που κέρδισαν και πήγαν στην Πούντα Κάνα, όπου του έκανε σκηνή ζηλοτυπίας!

Η Μαριαλένα από τη μεριά της δήλωσε on camera πως εκείνη τη μέρα είχε τσακωθεί με τον Σάκη για έναν τελείως άσχετο λόγο και φυσικά χαίρεται όταν κερδίζουν!

Νικήτρια η Μπλε ομάδα στον αγώνα με έπαθλο φαγητό

Μετά την αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού οι ισορροπίες έχουν αλλάξει στην παραλία και αυτό γιατί η κόντρα των παικτών με τον Τζέιμς έχει φέρει στην επιφάνεια νέα προβλήματα.

Όπως είδαμε η Καρολίνα και η Ελένη διαφώνησαν ανοιχτά με αφορμή τον Τζέιμς, ενώ σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, οι δύο κοπέλες τσακώθηκαν πολύ έντονα μόλις έφυγαν οι κάμερες από την παραλία.

Επομένως τα πράγματα δεν είναι θετικά για καμία από τις δύο ομάδες. Αυτοί όμως που κατάφεραν να κερδίσουν τον σημερινό αγώνα, έπειτα από flag race ανάμεσα στον Σάκη με την Καρολίνα και τονΤζέιμς με τη Μαριαλένα,ήταν οι Μπλε με σκορ 10-9 κι έτσι θα απολαύσουν και το φαγητό αλλά και την επίσκεψη στο πάρκο των δελφινιών στην Πούντα Κάνα, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει!

Η Μαριαλένα παρηγόρησε τoν Σάκη για την ήττα του κι εκείνος...της την είπε!

Η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει τον σημερινό αγώνα, έπειτα από flag race ανάμεσα στον Σάκη με την Καρολίνα και τον Τζέιμς με τη Μαριαλένα,ήταν οι Μπλε με σκορ 10-9 κι έτσι θα απολαύσουν και το φαγητό αλλά και την επίσκεψη στο πάρκο των δελφινιών στην Πούντα Κάνα, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει!

Μετά το τέλος του αγώνα, η Μαριαλένα πήρε το λόγο και παρηγόρησε τον Σάκη και του είπε να μην στεναχωριέται που έχασε τον τελευταίο πόντο και να μην το παίρνει μέσα του γιατί πραγματικά τα πήγε πολύ καλά, με τον Σάκη να της την λέει χιουμοριστικά: "Καλύτερα που κερδίσατε να πας εκεί να μην με πρήζεις κιόλας, γιατί τελευταία είχαμε πολλά"!

Εκείνη τη στιγμή η Μαριαλένα τον ρώτησε: "Δεν ντρέπεσαι ρε;" με τον ίδιο να της λέει: "Καθόλου".

Η βόμβα του Τριαντάφυλλου για τον Τζέιμς

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα και την νίκη των Μπλε και αφού όλοι οι παίκτες επέστρεψαν στην καλύβα τους, ο Τριαντάφυλλος έριξε για ακόμη μια φορά τη βόμβα του!

Από τη στιγμή που η Μπλε ομάδα κέρδισε το φανταστικό έπαθλο με τα δελφίνια στην Πούντα Κάνα και σε αυτό τους βοήθησε πολύ ο Τζέιμς μιας και πήρε και τον τελευταίο πόντο αλλά και συνολικά τέσσερις πόντους στον αγώνα, ο Ντάφυ τους ρώτησε αν χάσουν την ασυλία αν θα ψηφίσουν αγωνιστικά!

Αυτό φυσικά έκανε τους Μπλε να χάσουν το χρώμα τους και να μην ξέρουν τι να πουν με τον Κόρο να πετάγεται και να λέει: "Εσένα θα ψηφίσουμε", για να βγάλει τους συμπαίκτες του από τη δύσκολη θέση!

Αυτή τη "βόμβα" του Τριαντάφυλλου την άκουσε ο Τζέιμς και τον φώναξε για να το συζητήσουν μαζί με τον Μπάρτζη!

Το απίθανο έπαθλο στην Πούντα Κάνα και οι βόλτες με τα δελφίνια

Εκεί το τοπίο που τους περίμενε ήταν απίθανο αλλά το πιο συγκλονιστικό απ'όλα ήταν τα δελφίνια, τα οποία εκτός από πανέμορφα ήταν και πολύ αξιαγάπητα και έκαναν πραγματικά ένα φοβερό σόου!

Ο Νίκος Μπάρτζης με τον Τζέιμς Καφετζή φυσικά έδωσαν ρεσιτάλ, μιας και ο Νίκος δεν ξέρει αγγλικά και ο Τζέιμς του μετέφραζε τα λόγια του εκπαιδευτή όπως εκείνος ήθελε για να τον κάνει ρεζίλι! Το όλο σκηνικό ήταν απολαυστικό από όλες τις απόψεις!

Ασημακόπουλος κατά Κόρο: "Δεν θα κάνω εγώ τον ψυχολόγο και μετά θα την τρώω"

Η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα επάθλου ήταν οι Μπλε και οι Κόκκινοι αφού γύρισαν στην παραλία τους ήταν αρκετά απογοητευμένοι!

Πιο συγκριμένα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος έριξε τα πυρά του κατά του Γιώργου Κόρομι, ο οποίος ήταν κάπως εριστικός απέναντι στους Κόκκινους, και είπε:

"Τον Κόρο μια χαρά τον είδα με τον Τζέιμς, φώναζε και το ονοματάκι του και φιλάκια κι αγκαλίτσες! Αλλά όταν θα έρχεται από κει ο Κόρο θα του λέω κι εγώ συγγνώμη αλλά τον ψυχολόγο δεν μπορώ να τον κάνω εγώ! Θα τους κάνω εγώ τζετ και θα τους φορτώνω για τον αγώνα και θα την τρώω εγώ μετά; Όχι, να βρουν άλλους ψυχολόγους! Τέλος, κουράστηκα".