Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Ο Μουτσινάς έκραζε on air τον Τριαντάφυλλο και πετάχτηκε ξαφνικά στο πλατό ο Παππάς

Το απίστευτο δώρο που του έκανε

Survivor 4: Ο Μουτσινάς έκραζε on air τον Τριαντάφυλλο και πετάχτηκε ξαφνικά στο πλατό ο Παππάς
Survivor 13.05.2021 16:57
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μετά το τέλος της Χρυσής Τηλεόρασης, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε την στάση του Τριαντάφυλλου απέναντι στον Γιώργο Κόρομι στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4. Αυτό ωστόσο που θα συνέβαινε μετά τα σχόλια του δεν το περίμενε.

«Mε κίνδυνο να γεμίσει το inbox μηνύματα από τον κόσμο που τον στηρίζει και πολύ καλά κάνετε, μην μπείτε στον κόπο να στείλετε μήνυμα γιατί βαριέμαι, δεν γίνεται να υπάρχει αυτή η συμπεριφορά. Ο άνθρωπος χτες δεν έπαιξε για άλλη μια φορά, με δική του απόφαση. Δεν γίνεται να έχουν παίξει ειδικά οι τρεις στη μπλε ομάδα 75 run και να θέλει πάλι δική του τη στιγμή για να πει ότι στον Κόρο ότι πρέπει να πει ευχαριστώ. Εσύ πού πρέπει να πεις ευχαριστώ;» ξεκίνησε να λέει ο παρουσιαστής.

Εκείνη την στιγμή, πετάχτηκε από την πόρτα ο Αλέξης Παππάς φορώντας μάσκα και του έδωσε δώρο ένα βιβλίο. Συγκεκριμένα, τον Κακό το λύκο.

Η έκπληξη του Παππά στον Νίκο Μουτσινά μετά το Survivor 4

Αποφασίστηκε! Δεν υπάρχει γυρισμός για τον Νίκο Μπάρτζη

Πρώτο το Youweekly.gr από πολύ νωρίς το πρωί της Τετάρτης, πριν καν γίνει γνωστό πως ο Νίκος Μπάρτζης έχει μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Άγιου Δομίνικου, σας αποκάλυψε μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ πως ο αγρότης είναι με το ένα πόδι έξω από το Survivor.

Μετά την αποχώρηση του κολλητού του Τζειμς, και ο Νίκος Μπάρτζης ήθελε να μαζέψει τα πράγματά του και να αποχωρήσει από το νησί του Άγιου Δομίνικου. Όλα αυτά - επαναλαμβάνουμε για χιλιοστή φορά - συνέβησαν επειδή η παραγωγή αποφάσισε να παρατείνει το παιχνίδι για 40 ημέρες. Ο Τζέιμς δεν συμφώνησε κι ενώ του έγινε πρόταση για αύξηση της εβδομαδιαίας αμοιβής του εκείνος αποφάσισε να γυρίσει στη Ρόδο!

Από την άλλη στο Νίκο αυτή η πρόταση δεν έγινε ποτέ. Αφού είδε λοιπόν πως ήταν καταρρακωμένος μετά την αποχώρηση του Τζέιμς και πως τα πόδια του δεν τον κρατούν άλλο αγωνιστικά, πήρε κι αυτός το δρόμο της επιστροφής! Σας είπαμε από εχθές, αν δεν του έταζε η παραγωγή τον ουρανό με τα άστρα ήταν σιγουράκι ότι θα φύγει, κι έφυγε.

Στο χθεσινό επεισόδιο δεν τον είδαμε καθόλου, την έβγαλε στο νοσοκομείο κι όπως μας μετέφερε ο άνθρωπός μας, λίγες ώρες μετά μεταφέρθηκε κατευθείαν στο ξενοδοχείο. Για τόσο οριστικά πράγματα μιλάμε.

Survivor 4 αποχώρησε ο Νίκος Μπάρτζης

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, λοιπόν, στο επεισόδιο της Κυριακής αναμένεται να ανακοινωθεί και η έξοδος του Νίκου Μπάρτζη ενώ στην συνέχεια, μετά την Κυριακή, οι δυο τους θα πετάξουν για Ελλάδα.

Κάτι μας λέει πως αυτή η επιστροφή θα απασχολήσει περισσότερο από όλες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Τι ενδέχεται να συμβεί μετά την ανακοίνωση πως αποχωρεί και ο Νίκος Μπάρτζης

Survivor 4: Σαματάς στο χωριό του Τζέιμς - Βίντεο που πανηγυρίζουν με πανό

Share