Ελευθερία Ελευθερίου - αποκλειστικό: "Νομίζω πως έγινε ερωτική πράξη μέσα στο Survivor"

"Όσο ήμασταν μέσα στο παιχνίδι η Μαριαλένα είχε..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελευθερία Ελευθερίου - αποκλειστικό:

Στην αφροδισιακή της παρουσία «παραδόθηκε» και ο φακός του “Survivor”... Αδυνατισμένη, μαυρισμένη και πιο σέξι από ποτέ, η Ελευθερία Ελευθερίου αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του παιχνιδιού, τις στιγμές και τους λόγους που την έκαναν να φτάσei κοντά στην αποχώρηση, αλλά και περιστατικά που δεν έδειξαν ούτε κατέγραψαν ποτέ οι κάμερες.

Η δύσκολη προσαρμογή, ο καυτός ήλιος της Καραϊβικής και τα προβλήματα στη συμβίωση με τους συμπαίκτες της. Σίγουρα έχει πολλά να πει για την τριάδα Τζέιμς Καφετζή, Νίκου Μπάρτζη και Άννα-Μαρίας Βέλλη... Η Ελευθερία, πάντως, σίγουρα δεν μετάνιωσε που τελικά είπε το «ναι» στο ταξίδι του “Survivor” όταν της έγινε πρόταση για τρίτη φορά (και τυχερή, όπως αποδείχτηκε).

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Ελευθερίας Ελευθερίου

Ελευθερία Ελευθερίου Survivor σεξ περιοδικό You συνέντευξη

Όσον αφορά στον Σάκη και στη Μαριαλένα, αντιλήφθηκες ποτέ να υπάρχει κάτι παραπάνω από το φιλικό;

Δεν αντιλήφθηκα κάτι τέτοιο, αλλά είναι πολύ φυσιολογικό να βρίσκεσαι κοντά με έναν άνθρωπο που γνωρίζεις απέξω και να θες μια αγκαλιά. Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, ούτε σ' το αποκλείω, γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να κάνουν και δεν υπάρχουν κάμερες παντού. (γέλια) Όσο ήμασταν μέσα στο παιχνίδι δεν ξέραμε τι διάσταση έχει πάρει όλο αυτό και η Μαριαλένα είχε άγχος πώς φαίνεται προς τα έξω και ήθελε μόλις βγει να μιλήσει με τον Γιώργο Λιβάνη. Όταν βγήκα και είδα όσα ακούγονται, έπαθα σοκ. Δεν παρεξήγησα την σχέση που έχουν, αλλά είναι ολοφάνερο πως ο Σάκης μπήκε στο παιχνίδι για τη Μαριαλένα, το έχει πει κιόλας πως έχει συναισθήματα. Παρόλα αυτά, όμως, δεν μπορώ να απαντήσω για τα παιδιά, καλό είναι να πουν οι ίδιοι ό,τι έχουν να πουν.

Στο παιχνίδι έπεσε στην αντίληψή σου να έχει γίνει σεξ;

Νομίζω πως ναι. Δεν τα καταγράφουν όλα οι κάμερες.

Μετέφερες στον Γιώργο Λιβάνη το μήνυμα που σου έδωσε η Μαριαλένα;

Δεν μίλησα μαζί του, το μετέφερα μέσω ενός συνεργάτη του. Καλό είναι να συζητήσουν όταν βγει και η Μαριαλένα έξω. Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να κάνω τον αγγελιαφόρο.

Αν βρισκόσουν στη θέση της Μαριαλένας και έβλεπες τον πρώην σου στο παιχνίδι, πώς θα ένιωθες;

Φυσικά και θα ένιωθα άβολα. Πόσo μάλλον αν έβαζες έναν πρώην μου με τον οποίο χωρίσαμε, δεν μιλούσαμε για ένα χρονικό διάστημα και υπήρχαν διαφωνίες που δεν έχουμε λύσει. Θα πάθαινα σοκ, θα ούρλιαζα. Η Μαριαλένα νομίζω ότι φέρθηκε πολύ πολιτισμένα.

Δείτε εδώ backstage βίντεο από την συνέντευξή της!

Περισσότερα στο νέο τεύχος You που κυκλοφορεί από σήμερα Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ