Survivor 4 highlights 19/5: Η μεταφορά της Μαριαλένας στο νοσοκομείο και ο παίκτης που αποχώρησε

Δεν σταματάνε να τρέχουν οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 highlights 19/5: Η μεταφορά της Μαριαλένας στο νοσοκομείο και ο παίκτης που αποχώρησε

Ακόμα μια Survivor εβδομάδα έφτασε στο τέλος της μετά την χθεσινή βραδιά! Εκτός από επεισόδιο αποχώρησης είχαμε και πολύ δυνατές στιγμές καθώς το έπαθλο επικοινωνίας κατάφερε και λύγισε τους παίκτες. Τόσο αυτούς που το κέρδισαν όσο κι αυτούς που το έχασαν.

Το Youweekly.gr συγκέντρωσε τις πιο έντονες στιγμές του χθεσινού επεισοδίου και σας τις παρουσιάζει παρακάτω.

Όλα όσα έγιναν στο Survivor εχθές 19/5

Ο Ηλίας Μπόγδανος "ξεσκεπάζει" τον Σάκη

Η υπόδειξη της Νικολέτας από τον Σάκη Κατσούλη ως υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, προκάλεσε αναστάτωση στην παραλία και στους αμίγκος, οι οποίοι με το που έφτασαν στην παραλία τους ξεκίνησαν να το συζητάνε!

Εκείνη την στιγμή ο Ηλίας Μπόγδανος έκανε μια αποκάλυψη στους φίλους του και τους είπε κάτι το οποίο του είχε πει ο Σάκης μισό λεπτό πριν μπούνε στο συμβούλιο του νησιού!

Πιο συγκεκριμένα ανάφερε πως ο Σάκης του είπε πως θα τον ψηφίσει, όπως ισχυρίζεται, και ο ίδιος του απάντησε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με την επιλογή του αυτή!

Στη συνέχεια, σχολίασαν την κίνησή του αυτή αλλά και την τελική του απόφαση να ψηφίσει την Νικόλ, λέγοντας πως το έκανε για να σώσει το τομάρι του αλλά και την Μαριαλένα και τον Τριαντάφυλλο, πιστεύοντας πως είναι μια ακόμα κίνηση στρατηγικής!

"Η Καρολίνα "ξέφυγε" από το μαντρί των amigos"

Ακόμα ένα γεγονός το οποίο σχολιάστηκε από το χθεσινό συμβούλιο του νησιού, εκτός από την υποψηφιότητα της Νικόλ και όσα αποκάλυψε ο Μπόγδανος για τον Σάκη, είναι και η κίνηση της Καρολίνας να μην ψηφισει την Μαριαλένα!

Ο Τριαντάφυλλος φυσικά δεν το άφησε να πέσει κάτω, και παρόλο που πιστεύει πως η κίνησή της αυτή είναι στρατηγική μιας και γνώριζε πως η Μαριαλένα θα έβγαινε έτσι κι αλλιώς υποψήφια, σχολίασε και την σχέση της με τους amigos para siempre και όπως είπε χαρακτηριστικά: "Μήπως τελικά είναι amigos παρά πέντε;"

"Η Καρολίνα ξέφυγε από το μαντρί των amigos, πιστεύω πως τώρα που θα πάω προς τα εκεί θα την δω στην καλύβα μας", δήλωσε επίσης ο Ντάφυ!

Στη συνέχεια η Μαριαλένα ανέφερε πως είναι αγαθή και δεν θέλει να πιστεύει πως η κίνησή της ήταν στρατηγική! Η Νικόλ από την άλλη είπε πως το περίμενε ότι θα την ψηφίσει!

Πλάνταξαν στο κλάμα όλοι οι παίκτες με την ανακοίνωση του επάθλου επικοινωνίας

Έτοιμοι για το έπαθλο επικοινωνίας είναι όλοι οι παίκτες του Survivor και λίγο πριν το αγώνισμα λύγισαν και πλάνταξαν στο κλάμα με την ανακοίνωση που τους έκανε ο Γιώργος Λιανός!

Ο παρουσιαστής τους εξήγησε πως τα έπαθλα θα προχωρήσουν έτσι όπως ήταν και πριον διαμορφωθούν οι νέες ομάδες! Όσοι ανήκαν στην κόκκινη ομάδα δηλαδή θα ακούσουν τα ηχητικά μηνύματα που έχουν ήδη απολαύσει οι μπλε από τις οικογενειές τους, ενώ όσοι ανήκαν στη Μπλε ομάδα θα έχουν τη δυνατότητα να σηκώσουν το τηλέφωνο και να μιλήσουν με τους φίλους τους!

Μόλις το άκουσε αυτό ο Ηλίας Μπόγδανος, πρώτος και καλύτερος "έμπηξε" τα κλάματα, δείχνοντάς μας για ακόμη μια φορά πόσο πολύ του λείπουν οι δικοί του άνθρωποι!

Στη συνέχεια, τον συνόδευσαν με κλάματα η Νικολέτα Μαυρίδη αλλά και η Καρολίνα όπως και ο Τριαντάφυλλος με την Ελένη και τους υπόλοιπους παίκτες να είναι ψυχολογικά καταρρακωμένοι!

Νικήτρια η Κόκκινη ομάδα στον αγώνα επάθλου επικοινωνίας

Μία είναι η ομάδα που κατάφερε να το διεκδικήσει και πήρε δύναμη, ψυχολογική κυρίως, μιλώντας με δικούς της ανθρώπους!

Αυτή η ομάδα είναι η Κόκκινη, όπως σας είχαμε ενημερώσει, μιας και ο Σάκης Κατσούλης αλλά και ο Ηλίας Μπόγδανος που είναι δυνατά χαρτιά στο ριάλιτι, δεν θα άφηναν με τίποτα αυτό το έπαθλο στους Μπλε.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Κατά τη διάρκεια του αγώνα επάθλου επικοινωνίας, στον οποίο κέρδισαν οι Κόκκινοι με σκορ 10-7, την ώρα που αγωνιζόταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σκόνταψε και γύριασε το δάχτυλο του ποδιού της!

Ο πόνος ήταν αφόρητος για την παίκτρια, η οποία έκατσε στο έδαφος και υπέφερε! Κοντά της έτρεξαν οι συμπαίκτες της και φυσικά ο Σάκης Κατσούλης!

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε την Μαριαλένα πως θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και να σιγουρευτούν για την υγεία της!

Η σπαρακτική εξομολόγηση της Νικολέτας για τον θάνατο του πατέρα της και το διαζύγιο των γονιών της!

Η παίκτρια εξομολογήθηκε on camera με δάκρυα στα μάτια την στιγμή που οι γονείς της χώρισαν αλλά και το πως έμαθε για τον θάνατο του πατέρα της.

Το πρώτο γεγονός που στιγμάτισε την ζωή μου είναι όταν ήμουν 5 χρονών, όπου μπήκε η μητέρα της στο δωμάτιο και της ζήτησε να φύγουν και να πάνε να μείνουν στην γιαγιά της για λίγες μέρες.

Η Νικολέτα εξομολογήθηκε: "Έχω πάρει πολλή αγάπη και από τους δυο μου γονείς, οι οποίοι χώρισαν. Είχα πολλή αδυναμία στον πατέρα μου. Η μητέρα μου εκείνη την περίοδο ήταν έγκυος στον αδερφό μου. Δεν είχα καταλάβει τι συνέβαινε. Νόμιζα ότι είχα πάει διακοπές. Έκανα να ακούσω τον πατέρα μου δυο με τρία χρόνια. Είχε εξαφανιστεί από τη ζωή μου".

Επιπλέον είπε: "Κάτι άλλο που με στιγμάτισε είναι ότι έβλεπα την μαμά μου με την "κοιλιά στο στόμα" να δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κάτι που έχει σημαδέψει ήταν όταν πηγαίναμε να πάρουμε το λεωφορείο και την λυπόταν ο οδηγός και την επέτρεπε την είσοδο παρόλο που δεν ήταν η στάση εκεί. Μετά από τα τρία χρόνια ο πατέρας μου εμφανίστηκε και ήμουν 8 χρόνων και δεν τον ρώτησα ποτέ τι έγινε, ήθελα απλά να είμαι στην αγκαλιά του".

"Δεν ήθελα να μοιράζομαι την αγάπη του πατέρα μου με καμία άλλη γυναίκα. Δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του. Με ενοχλούσε ότι δεν τον έβλεπα τόσο πολύ. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα τον χάσω από τη ζωή μου. Δεν περίμενα ότι θα με πάρει να μου πει "Χρόνια Πολλά" όταν τελείωσα το σχολείο για να μου πει ότι μου έβαλε λεφτά για το δίπλωμα, ξεχνώντας να μου ευχηθεί για τα γενέθλια μου. Εγώ εκεί νευρίασα και έκανα να του μιλήσω τρία χρόνια και με έψαχνε στα τηλέφωνα".

Τέλος για τον θάνατο του πατέρα της είπε: "Η επόμενη χρονιά δεν μπήκε για εμένα καλά. Με πήρε κάποια στιγμή η μητέρα μου και μου είπε να ακυρώσω όλα τα μαθήματα που είχα γιατί ο μπαμπάς μου ήταν στο νοσοκομείο. Δεν ήξερα καν ότι ο μπαμπάς μου βρισκόταν στην Ελλάδα και μόλις πήγα σπίτι μου ανακοίνωσε η μητέρα μου ότι πέθανε. Απλά εκείνη τη στιγμή μου κόπηκαν όλα τα φτερά και δεν μπόρεσα να διαχειριστώ ότι δεν μπόρεσα να μιλήσω μαζί του για τελευταία φορά, γιατί εγώ δεν του σήκωνα τα τηλέφωνα. Το μόνο που μου έχει μείνει από τον μπαμπά μου είναι μια μάλλινη κουβέρτα που μου είχε πάρει από την Ρωσία".

Αποχώρησε η Νικολέτα Μαυρίδη

Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και αποφάσισε να αποχωρήσει η Νικολέτα Μαυρίδη, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει!

Όλοι οι φίλοι της, οι amigos, έβαλαν τα κλάματα με την ανακοίνωση του αποτελέσματος καθώς και η ίδια που ευχαrίστησε τον κόσμο που την στήριξε!