Ο Τζέιμς Καφετζής «αδειάζει» την παραγωγή του Survivor 4 - «Φαινόμουν παρανοϊκός...»

«Η παραγωγή μας έδινε...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο Τζέιμς Καφετζής «αδειάζει» την παραγωγή του Survivor 4 - «Φαινόμουν παρανοϊκός...»

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που ο Τζέιμς Καφετζής ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor 4 και όπως όλα δείχνουν έχει ακόμα πολλά να πει για την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης και για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Το πρωί του Σαββάτου, η εκπομπή Έλα Χαμογέλα, έδειξε ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Τζέιμς σε γνωστό περιοδικό, στο οποίο αποκάλυψε πως όλοι οι παίκτες είχαν θέμα με την παραγωγή αλλά οι μόνοι που μίλησαν γι΄αυτό, ήταν εκείνος και ο Νίκος.

Το «άδειασμα» του Τζέιμς στην παραγωγή του Survivor 4

«Συνέβη κάτι «ενδοπαραγωγικό» που ενοχλούσε όλους τους παίκτες. Όταν ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε γι’ αυτό, όλοι έκαναν πίσω και έμεινα μόνο εγώ με τον Νίκο. Το τονίζω ήταν κάτι που ενοχλούσε όλους τους παίκτες, αλλά δεν έλεγαν τίποτα. Αυτός που μας κράτησε τότε ήταν ο Γιώργος Λιανός. Τα βρίσκαμε πολύ μαζί του και τον είχαμε σε μεγάλη εκτίμηση», ήταν τα λόγια του, ενώ προτίμησε να μην αποκαλύψει με λεπτομέρειες τι ήταν αυτό που τον έκανε να φύγει.

Τζέιμς Καφετζής: Είναι η νέα Ελένη Μενεγάκη του instagram

Όλα δεξιά φαίνεται να πηγαίνουν στον Τζέιμς Καφετζή μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4 κι αυτό ήταν αναμενόμενο πως θα συμβεί μετά την απίστευτη υποδοχή που του έκαναν στη Ρόδο, λες και ήταν ο πρωθυπουργός.

Μπορεί η συνεργασία με τον ΣΚΑΙ να πάγωσε λίγο μετά από όλα αυτά που συνέβησαν πριν από λίγες ημέρες μεταξύ αυτού και της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή Love it αλλά... δεν φαίνεται να τον ενδιαφέρει και καθόλου!

Πέρα από τις πολλές τηλεοπτικές προτάσεις που έχει - όπως έχει αποκαλύψει και ο ίδιος σε συνεντεύξεις του - ξεκίνησε να χειρίζεται πολύ έξυπνα και τα social media του και συγκεκριμένα τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Με μια γρήγορη ματιά που ρίξαμε στο προφίλ του Ροδίτη είδαμε πως πριν από λίγες ημέρες έτρεξε τον πρώτο του διαγωνισμό στα social media, για ένα ταξίδι στην Ρόδο με αεροπορικά και διαμονή. Το συγκεκριμένο post κατάφερε να πάρει μέσα σε λίγες μόνο ώρες κοντά στο 1 εκατομμύριο σχόλια. Κάτι που δεν συμβαίνει ούτε στο προφίλ της Ελένης.

Και για του λόγου το αληθές, η παρουσιάστρια έτρεξε επίσης έναν διαγωνισμό με δώρο τσάντα στο προφίλ της και κατάφερε να συγκεντρώσει μέχρι στιγμής μόνο 35 χιλιάδες σχόλια.

Όποιος ασχολείται με τα social media ξέρει πολύ καλά πως ένα δυνατό και γεμάτο με followers προφίλ στο instagram μπορεί να πουληθεί χρυσό στην αγορά.

Η Ελένη Μενεγάκη τουλάχιστον βγάζει πολλά λεφτά από αυτό μέχρι στιγμής. Φανταστείτε πόσα μπορεί να κερδίσει ο Τζέιμς αν το χειριστεί σωστά με τέτοια απήχηση που έχει...