Γιώργος Ασημακόπουλος: "Ζητώ δημόσια συγγνώμη στον Τριαντάφυλλο"

"Τον αγαπώ πάρα πολύ και..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Ασημακόπουλος:

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it κι αφού έλυσε όλες τις απορίες για την επέμβαση που είχε κάνει στους κοιλιακούς του αποφάσισε να προβεί σε μία θαρραλέα πράξη και να ζητήσει συγγνώμη δημόσια μπροστά στο ελληνικό κοινό στον πιο πολυσυζητημένο παίκτη του Survivor, τον Τριαντάφυλλο.

Όπως θυμόμαστε όλοι οι φανατικοί του ριάλιτι οι δυο τους δεν τα πήγαιναν ιδιαίτερα καλά και πολλές φορές ο Ασημακόπουλος είχε κατακεραυνώσει τον τραγουδιστή στην κάμερα.

Η συγγνώμη του Ασημακόπουλου στον Τριαντάφυλλο

«Του ζητώ δημόσια συγγνώμη αν έκανα κάτι που τον πείραξε και τον στενοχώρησε. Θεωρώ ότι έκανα κάτι που τον πείραξε αλλά ήταν σε μορφή σάτιρας. Ήταν ένα αστείο. Ίσως τον πείραξε και το καταλαβαίνω. Του ζητώ συγγνώμη».

«Και γω αυτοσαρκάζομαι γιατί δεν έχω κάποιο κόμπλεξ. Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου. Αν τον πείραξε, το ξαναλέω, του ζητώ συγγνώμη. Και σε όποια παιδιά πειράχτηκαν» πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Είμαι άνθρωπος που ζητά συγγνώμη και όλο αυτό ήταν στο πλαίσιο του παιχνιδιού».

«Τον Τριαντάφυλλο τον αγαπώ πάρα πολύ, μιλήσαμε κιόλας μέσω Instagram» συμπλήρωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο Ασημακόπουλος "ξεσκίζει" τον Ηλία λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή του Γιώργου Ασημακόπουλου στην Ελλάδα - δείτε εδώ φωτογραφίες - στον αέρα της εκπομπής Love it προβλήθηκαν οι δηλώσεις που παραχώρησε μετά την απομάκρυνσή του από την παραλία.

«Δεν περίμενα ότι θα κάτσω τόσους μήνες. Για μένα ήταν άθλος όλο αυτό.

Η σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας μπορεί να είναι στρατηγική για να πάνε παρακάτω. Αν είναι κάτι αληθινό θα κρατήσει και όταν οι κάμερες σβήσουν. Θεωρώ ότι ο Σάκης έχει παρακολουθήσει το Survivor, ξέρει πράγματα για τους στόχους, για τους ανθρώπους και πώς μπορεί να τους πλησιάσει.

Ο Γιώργος Κόρομι για μένα θα ήθελα να είναι ο νικητής του Survivor, το λέω τόσο απλά, ωμά και χύμα γιατί είναι πραγματικός Survivor», εξομολογείται ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο Ηλίας Μπόγδανος μπαίνει στο στόχαστρο και ο Γιώργος Ασημακόπουλος τον «καρφώνει» για όσα έγιναν στο Survivor.

«Μπορεί να άλλαξε η στάση του Ηλία Μπόγδανου απέναντί μας. Ο Ηλίας τα πάει καλά με όλους και ήξερε ότι δεν θα βγει υποψήφιος και έπαιζε εκ του ασφαλούς. Μας άφησε στον πάγκο και πήγαινε μιλούσε με τον Σάκη, πράγματα που δεν τα είχε κάνει πιο παλιά. Είναι περίεργο ένας άνθρωπος να τα έχει καλά με όλους. Ο Ηλίας όταν έχασε την ασπίδα προστασίας των Amigos, ξεκίνησε να πλησιάζει τον Σάκη. Δεν κάναμε κάτι στον Ηλία, αυτός μας έκανε. Μπορεί να είναι στρατηγική να φανεί αδύναμος, ότι βάλλεται. Έτσι κι αλλιώς ήταν όλη μέρα με την Μαριαλένα και τον Σάκη, οπότε εκεί που ήταν στενοχωρημένος μπορούσε να βρει ανθρώπους να μιλήσει», λέει.