O Ορέστης Τσανγκ ξεμπρόστιασε τον Ατζούν και την παραγωγή του Survivor

«Μας έχουν απαγορεύσει από τον δεύτερο κιόλας κύκλο να...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
O Ορέστης Τσανγκ ξεμπρόστιασε τον Ατζούν και την παραγωγή του Survivor

Ο Ορέστης Τσανγκ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι #Not, όπου μίλησε για το Survivor και για τον χθεσινοβραδινό ημιτελικό, όπου Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος πέρασαν στον μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσουν την νίκη.

Ωστόσο, δεν έχει παραξενέψει κανέναν το γεγονός πως παλιοί παίκτες, δεν έχουν παρευρεθεί σε κανέναν τελικό ή ημιτελικό; Ο επιχειρηματίας, αποκάλυψε ωστόσο τον λόγο και είναι απίστευτος.

Αυτό έχει απαγορεύσει η παραγωγή του Survivor στους παλιούς παίκτες

«Εγώ προσωπικά θα ήθελα να πάω και να παρακολουθήσω τον τελικό, αλλά μας το έχουν απαγορεύσει από τον δεύτερο κιόλας Survivor. H παραγωγή δεν ήθελε να πάμε, αφού είναι η δική τους βραδιά», είπε χαρακτηριστικά ο Ορέστης Τσανγκ.

"Δυο άνθρωποι ήταν με κορωνοϊό στο Survivor κι αγκάλιαζαν τους άλλους χωρίς μάσκες"

Πρώτο θέμα σχολιασμού σε όλες τις πρωινές εκπομπές φυσικά ήταν ο χθεσινός ημιτελικός του Survivor. Στην εκπομπή Πρωινό αναφέρθηκαν σε πολύ συγκεκριμένα περιστατικά παρουσιάζοντας τον προβληματισμός τους για το αν τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που έπρεπε από την παραγωγή και τον ΣΚΑΙ όταν εντοπίστηκαν εκείνη την στιγμή στο στάδιο θετικά κρούσματα, όπως η Νικολέτα Μαυρίδη που το ανακοίνωσε η ίδια στο instagram.

Να σημειωθεί πως η Νικολέτα πριν διαγνωσθεί θετική στον κορωνοϊό ήταν για αρκετή ώρα στον χώρο και φιλιόταν και αγκαλιαζόταν με πολύ κόσμο, κυρίως παίκτες, οι οποίοι μετά δεν απομακρύνθηκαν αλλά συμμετείχαν κανονικά στην διαδικασία.