Survivor 5 Spoiler (9/1): Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι πρώτες πληροφορίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 Spoiler (9/1): Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Απόψε (9/1) έχουμε νέο επεισόδιο στο Survivor 5 και αναμένεται να γίνει ο κακός χαμός, μιας και θα έχουμε και την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Το Youweekly.gr, έχει ήδη τις πρώτες πληροφορίες για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Το πρόγραμμα του ριάλιτι επιβίωσης έχει αλλάξει και έτσι πλέον, τις δύο ασυλίες θα τις παρακολουθούμε κάθε Κυριακή και Δευτέρα, ενώ την Τρίτη θα έχει έπαθλο επικοινωνίας και την Τετάρτη τη μεγάλη αποχώρηση της εβδομάδας.

Στο χθεσινό (8/1) επεισόδιο, οι Διάσημοι κατάφεραν να πάρουν μετά από αρκετό καιρό την πολυπόθητη νίκη σε ένα αγώνισμα επάθλου, κάτι που σε κάθε περίπτωση θα τους φανεί χρήσιμο για το σημερινό αγώνισμα ασυλίας (δείτε εδώ ποιος είναι ο νικητής).

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 5

Ήδη είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Βαλάντης, η Μυριέλλα και η Ευρυδίκη από την προηγούμενη εβδομάδα, όπου δεν σημειώθηκε επίσημη αποχώρηση λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης του Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που μας έχουν έρθει απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση δε θα είναι άλλος από τον Θανάση Βισκαδουράκη, μιας και οι Διάσημοι είναι αυτοί που θα χάσουν την ασυλία. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μάλιστα ήταν αυτός που στο χθεσινό (8/1) επεισόδιο έφερε την τελευταία νίκη στους Διάσημους, οι οποίοι είχαν πολύ καιρό να κερδίσουν σε κάποιο αγώνισμα.

Σίγουρα η υποψηφιότητα αυτή θα παίξει μεγάλο ρόλο στη συνέχεια του παιχνιδιού καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Θανάσης Βισκαδουράκης πριν από μερικές μέρες ζήτησε από την παραγωγή να αποχωρήσει.

Βέβαια επειδή είναι ακόμα νωρίς, μείνετε συντονισμένοι στο Youweekly.gr μέχρι το απόγευμα, όταν θα έχουμε το οριστικό spoiler για τον πρώτο υποψήφιο.

***Update: Παραμένει η πληροφορία ότι ο Θανάσης Βισκαδούρης είναι ο πρώτος υποψήφιος, ωστόσο υπάρχει μια πολύ μικρή επιφύλαξη.