Survivor 5: Άσχημο χτύπημα για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ - Έκλαιγε με λυγμούς

Τραυματίστηκε το κεφάλι του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Άσχημο χτύπημα για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ - Έκλαιγε με λυγμούς

Δεν σταματά λεπτό να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Survivor 5, τόσο για τους τσακωμούς του, όσο και για τα ατυχήματά του.

Συγκεκριμένα, στον αποψινό 12/4 αγώνα επάθλου επικοινωνίας, ο παίκτης των Μπλε γλίστρησε και χτύπησε σε ένα δοκάρι πίσω από τις κατασκευές και μάλιστα στο κεφάλι του.

Ο ίδιος ξέσπασε αμέσως σε κλάματα, μιας και ο τραυματισμός ήταν αρκετά δυνατός και αμέσως ήρθαν οι γιατροί προκειμένου να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο για παραπάνω εξετάσεις.

Ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο Survivor 5

Το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα σε Άννα Βίσση και Κωνσταντίνο Εμμανουήλ λίγο πριν το Survivor 5

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ λίγο πριν μπει στο Survivor 5 αναστάτωνε τις Αθηναϊκές πίστες με τις εξόδους τους. Μάλιστα, την Άννα Βίσση ένα βράδυ όχι απλά την είχε αναστατώσει αλλά οριακά δεν την νευρίασε την ώρα που τραγουδούσε στο Hotel Ερμού.

O hair stylist πολύ πριν πετάξει για Άγιο Δομίνικο είχε πάει να απολαύσει την τραγουδίστρια στο νυχτερινό της κέντρο στο Γκάζι και με το ζόρι τον κατέβασαν από την πίστα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με βίντεο ντοκουμέντο που πρόβαλλε η εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα" ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είχε ανέβει στην πίστα την ώρα που τραγουδούσε και δεν έλεγε να κατέβει.

Μάλιστα, μέχρι και τα παιδιά της ορχήστρας του έλεγαν να κατέβει και να καθίσει στο τραπέζι του για να την αφήσουν να συνεχίσει το πρόγραμμα της, ωστόσο εκείνος.. τον χαβά του. Μετά από πολλές πιέσεις από την ίδια αλλά και τους μουσικούς τελικά τα κατάφεραν...

Τελικά ο Κωνσταντίνος δεν προκαλεί εντάσεις μόνο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.