Survivor 5 - highlights 23/6: Στρατηγικές εντάσεις και μια αποχώρηση που άργησε πολύ να έρθει

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο 23/6

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - highlights 23/6: Στρατηγικές εντάσεις και μια αποχώρηση που άργησε πολύ να έρθει

Τα πάνω κάτω ήρθαν για ακόμα μία φορά στο χθεσινοβραδινό 23/6 επεισόδιο του Survivor 5, καθώς κανείς δεν περίμενε την μεγάλη αποχώρηση που συνέβη μόλις λίγες εβδομάδες πριν το τελικό. Ούτε οι ίδιοι οι παίκτες φαίνεται να μην το πίστευαν, καθώς ήταν πεπεισμένοι πως θα αποχωρούσε ένα από τα κορίτσια του Άγιου Δομίνικου (δείτε εδώ πως σχολίασαν την αποχώρηση οι χρήστες του Twitter).

Τι είδαμε χτες Πέμπτη 23/6 στο Survivor 5

Οι σπόντες της Σταυρούλας για Άρη και Ασημίνα

Το επεισόδιο 23/6 του Survivor 5 ξεκίνησε, μετά τις εντάσεις και την υποψηφιότητα της Σταυρούλας και του Σπύρου - για ακόμη μία φορά- και φυσικά η υποψήφια δε μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο. Έτσι, έκανε τις δηλώσεις της στην κάμερα.

«Θα ήθελα να παραμείνω και να κλείσω στόματα, που λένε πως θα μπω από τη πίσω πόρτα στο Γαλάτσι. Έχει γίνει μότο πλέον. Θα ήθελα να δω πολύ τις αντιδράσεις των παιδιών, αν μείνω και φύγει κάποιος άλλος. Προς το παρόν μόνο ο Άρης και η Ασημίνα είναι χαρούμενοι.

Με την Ασημίνα είναι προσωπικό ότι με ψήφισε. Ο Άρης το έκανε για στρατηγικούς λόγους γιατί είμαι καλή αγωνιστικά και η Μαίη για αντίποινα. Βέβαια, δε βγήκανε μόνο από τη δική μου ψήφο. Λένε πως μάχομαι σαν άντρας και δεν είμαι εύκολος στόχος», σχολίασε η Σταυρούλα.

Εκνευρισμένος ο Σπύρος που βγήκε 12η φορά υποψήφιος

Στην αρχή του επεισοδίου 23/6 του Survivor 5, μετά τις δηλώσεις της Σταυρούλας, αλλά και το σχολιασμό από την Ασημίνα και τον Άρη στις καλύβες για τα χθεσινά συμβάντα στο συμβούλιο του νησιού και τους υποψήφιους, μίλησε και ο Σπύρος στις κάμερες.

«Μετά από μεγάλο μπέρδεμα βρίσκομαι για δωδέκατη φορά υποψήφιος. Η Σταυρούλα λέει από χθες το μεσημέρι ψηφίστε με θέλω να αποδείξω ότι δεν έχω πίσω πόρτες αλλά δε θέλω να βγω με το Σπύρο ή το Στάθη.

Ο Νίκος Γιάννης πήρε την ατομική ασυλία, έπειτα συνεννοούμαστε η ομάδα ότι ο Νίκος κι ο ο Στάθης εμένα και εγώ και η Σταυρούλα το Στάθη έτσι ώστε να έχουμε δύο ψήφους εγώ και δύο ο Στάθης. Με βάση αυτή τη συμφωνία εγώ διατήρησα το λόγο μου για να μην είχαμε ανάγκη τι θα ψηφίσει η άλλη ομάδα. Τελικά, λίγο πριν την κάλπη η Σταυρούλα είπε θα ψηφίσω όπως νιώσω τελευταία στιγμή στην κάλπη.

Στο συμβούλιο μου άνοιξε τα μάτια ο Άρης και έπαθα τη μεγάλη έκπληξη όταν μου είπε ''δε σε ψηφίσαμε εμείς, οι φίλοι σου σε ψηφίσανε''»

«Ο Στάθης δικαιολογεί πως δεν θα είχαμε άποψη. Γιατί δε με ενημερώσατε και εμένα και αλλάξατε άποψη; Αυτό είναι στρατηγική, όχι άποψη». σχολίασε εκνευρισμένος ο Σπύρος.

«Χθες κατάλαβα ότι κάτι τρέχει όταν είδα την Ασημίνα και το Σπύρο να μιλάνε ξαφνικά. Κάτι έχει υποψιαστεί η τριάδα ότι θα ψηφίσουμε το Στάθη. Εγώ βέβαια δεν είχα πει σίγουρα. Τελικά, ψήφισα το Σπύρο για να προστατέψω το Στάθη. Καλώς ή κακώς μεταξύ Σπύρου και Στάθη δε μπορώ να μη ψηφίσω το Στάθη. Το Σπύρο τον πείραξε πολύ ότι ψηφίστηκε ενώ εγώ τον είχα πιάσει και του είχα πει πως με αυτά που κάνεις και λες εγώ θα ψηφίσω εσένα. Εν τέλει, βγήκαμε εμείς οι χαζοί με αυτά που είπε ο Σπύρος όλα στην Ασημίνα», είπε η Σταυρούλα εξηγώντας τη στάση της στη χθεσινή ψηφοφορία.

Ο παίκτης που κέρδισε τον αγώνα επάθλου

Για το έπαθλο αγωνίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης 23/6 ο παίκτες του Survivor 5, καθώς όλοι θέλουν να παραμείνουν στο παιχνίδι, ειδικά όσο πλησιάζουν στον τελικό. Πολύ κοντά βρέθηκε ο Άρης αλλά αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε.

Γυναίκα ήταν αυτή που κέρδισε και συγκεκριμένα η Ασημίνα, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά με απόλυτη βεβαιότητα τα spoils του youweekly.gr. Θα έχει την ευκαιρία να πάρει μαζί της στο έπαθλο 3 συμπαίκτες της και επέλεξε να πάρει μαζί της τον Άρης Σοϊλέδης, την Μαίη και τον Στάθης Σχίζας.

Ο Σπύρος κατακεραυνώνει τους συμπαίκτες του

Μετά το αγώνισμα στο Survivor 5, όπου κέρδισε η Ασημίνα, σπάζοντας το σερί του Άρη, η νικήτρια με τους συμπαίκτες που επέλεξε απόλαυσαν το έπαθλο. Τα σχόλια. όμως, δεν έλειψαν με πρώτο τον Μαρτίκα.

«Μας άφησε έκπληκτους η Ασημίνα, που επέλεξε το Στάθη να πάρει μαζί της. Βέβαια, αν συνδυάσουμε πως κινούνται οι εξελίξεις και η τριάδα κατάφερε να διχάσει την τετράδα, εμάς, ο Στάθης ήταν πολύ καλή επιλογή να τον προσεγγίσουν. Την επόμενη βδομάδα τελική ευθεία στρατηγικής. Πραγματικά, δεν εμπιστεύομαι κανένα».

Η ανακοίνωση του Λιανού λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Το φετινό Survivor οδηγείται σιγά σιγά στο τέλος του και από ότι φαίνεται τα πλάνα της παραγωγής δεν πρόκειται να αφήσουν ήσυχους τους λίγους εναπομείναντες παίκτες σε ησυχία. Έτσι λοιπόν, στο επεισόδιο 23/6 και συμβούλιο του νησιού ο Λιανός τους ξάφνιασε όλους με αυτό, που είπε.

Πιο αναλυτικά, λίγο πριν την ανακοίνωση του ονόματος, που θα εγκαταλείψει μια για πάντα το παιχνίδι, τους γνωστοποίησε πως στον ημιτελικό της Ελλάδας θα πάνε 74 παίκτες, ενώ την τελευταία εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο θα δούμε διπλή αποχώρηση.

Η αγκαλιά Σπύρου με Ασημίνα προκάλεσε έντονα σχόλια

Κατά τη διάρκεια του 23/6 επεισοδίου στο Survivor 5, Ασημίνα, Στάθης και Άρης ετοιμάζονταν να απολαύσουν το έπαθλο - αφού τους διάλεξε η νικήτρια- και αφού μάζεψαν τα πράγματά τους, αποχαιρέτησαν τους υπόλοιπους παίκτες. Η Ασημίνα και ο Σπύρος, προς έκπληξη όλων, αγκαλιάστηκαν και φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστο αυτό ''το γύρισμα της μπιφτέκας''.

Μόλις έφυγαν οι τρεις παίκτες, ο Νίκος και η Σταυρούλα άρχισαν τα τραγούδια και τα σχόλια όλο υπονοούμενα.

«Κλαίω.. Θα κάνουμε αγκαλιές και φιλιά και άλλα κόλπα ερωτικά.. Γελάω απλά...Κατά τα άλλα η Ασημίνα έχει προσέγγιση.. Αχ θέε μου.. Πότε θα βγω.. Μόνο πότε θα πεθάνω δε ξέρω..», σχολίασε ο Νίκος με την Σταυρούλα να τον σιγοντάρει στο τραγούδι της Δεσποινούλας.

Ο παίκτης που αποχώρησε

Μετά το έπαθλο που απόλαυσαν Ασημίνα , Άρης και Στάθης ήρθε η ώρα για το συμβούλιο του νησιού στο Survivor 5. Μετά από κάποιες εντάσεις κυρίως μεταξύ Ασημίνας και Νίκου Γιάννη ενώ ο Γιώργος Λιανός ζήτησε να πουν δυο λόγια οι υποψήφιοι, στη συνέχεια, έφτασε η ώρα της ανακοίνωσης.

Όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει, αυτός που αποχώρησε ήταν ο Σπύρος, ο οποίος έσπασε το ρεκόρ δώδεκα φορές υποψήφιος. Όλοι τον αποχαιρέτησαν με δάκρυα. Όταν τον ρώτησε, ο παρουσιαστής ποιον θα ήθελε να δει νικητή, ο Σπύρος απάντησε το Στάθη Σχίζα.