Survivor 5: Οι δυο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ποιοι βγαίνουν στον τάκο μαζί με Νίκο Γιάννη και Μαίη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Οι δυο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι δυο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση αποκαλύφθηκαν στο τέλος του αποψινού 27/6 επεισοδίου του Survivor 5, ενώ ήδη από χθες έχουν βγει στον τάκο Μαίη και Νίκος Γιάννης.

Ο δεύτερος μάλιστα ήταν αυτός που κέρδισε την αποψινή ατομική ασυλία και βρισκόταν στην ευχάριστη αλλά ταυτόχρονα δύσκολη θέση να σώσει έναν συμπαίκτη του.

Τελικά, όπως ανακοίνωσε στο συμβούλιο, αποφάσισε να σώσει τον Στάθη κι όχι την Σταυρούλα, κάτι που την πλήγωσε αρκετά, μιας και η ίδια δεν θα του το έκανε ποτέ αυτό, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Έτσι, αμέσως μετά, ξεκίνησε η διαδικασία της ψηφοφορίας, από την οποία ο Άρης και η Σταυρούλα ήταν οι παίκτες που βγήκαν στον τάκο, επιβεβαιώνοντας τα spoils του Youweekly για ακόμη μια φορά.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Έφτασε στην Ελλάδα ο Σπύρος Μαρτίκας - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5, o Σπύρος Μαρτίκας έφτασε στην Ελλάδα, συνοδευόμενος όπως γίνεται κάθε φορά, από τους ανθρώπους της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης.

«Νιώθω υπέροχα, νιώθω γαλήνη και τεράστια υπερηφάνεια που άντεξα έξι μήνες, ήταν δίκαιο. Είχαμε άλλη συμφωνία στην ψηφοφορία, η Σταυρούλα δεν ήθελε να βγει στον τάκο μαζί μου, αλλά με ψήφισε τελευταία στιγμή. Αθέτησαν την συμφωνία μας και αυτό είναι που με στεναχώρησε.

Εγώ πήγα να ζήσω την εμπειρία. Έχω πει ότι το έπαθλο ανήκει στον κόσμο που με στηρίζει και στην πόλη που λατρεύω, το Κερατσίνι. Δεν θέλω σε αυτή την πόλη να πεινάσει κανένας άνθρωπος, αυτή ήταν η πρόθεση μου αν κέρδιζα. Είχα σκεφτεί να κάνω φιλανθρωπικές δράσεις και παρόλο που δεν κέρδισα θα κρατήσω την υπόσχεσή μου», είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μαρτίκας στις πρώτες δηλώσεις του μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι.

Σπύρος Μαρτίκας Survivor 5Σπύρος Μαρτίκας άφιξη Ελλάδα