Αξιοποιήστε την ανεκμετάλλευτη γωνία του σπιτιού σας!

Κάντε την γωνία σας δημιουργική!

Αξιοποιήστε την ανεκμετάλλευτη γωνία του σπιτιού σας!
Αξιοποιήστε μία ανεκμετάλλευτη γωνία του σπιτιού για να δημιουργήσετε χώρο αποθήκευσης για ρούχα και αξεσουάρ.
Ο χώρος κάτω από τις σκάλες μας αποδεικνύει ότι με τον κατάλληλο εξοπλισμό μπορεί να μετατραπεί σε μία κανονική ντουλάπα. Διαβάστε παρακάτω...

Προσθέστε ένθετα για να δημιουργήσετε περισσότερους χώρους αποθήκευσης. Ξεκινήστε διαχωρίζοντας τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας σε κατηγορίες και μετά με διάφορα ένθετα φτιάξτε χώρο για κάθε κατηγορία. Μπορείτε να γράψετε πάνω σε κάθε κουτί ή να βάλετε αυτοκόλλητα για να βρίσκετε εύκολα ό,τι χρειάζεστε.

Δείτε ακόμη: Να γιατί δεν πρέπει να στρώνουμε το κρεβάτι μας κάθε μέρα!

Φτιάξτε το δικό σας βεστιάριο και έναν χώρο για μακιγιάζ εύκολα και γρήγορα. Τοποθετήστε ένα καθρέφτη στον τοίχο, κρεμάστε τα κοσμήματά σας σε έναν πίνακα και κρύψτε τα καλλυντικά σας σε μία λύση κρεμαστής αποθήκευσης.

Δείτε ακόμη: Πώς να καθαρίσεις εύκολα την καμένη κατσαρόλα!

Δεν χρειάζεται να αποθηκεύετε πράγματα που δεν χρησιμοποιείτε συχνά σε λειτουργικούς χώρους. Σας βρήκαμε τη λύση! Τοποθετήστε τα σε κουτιά και βάλτε τα σε ένα ράφι πάνω από την πόρτα. Κάτι ακόμη που θα σας βοηθήσει στην καθημερινή ρουτίνα είναι να βάλετε γάντζους πίσω από τις πόρτες για να κρεμάτε ρούχα που φοράτε καθημερινά όπως το παλτό σας.

Πηγή: ikea.gr