IKEA: Αυτό το αντικείμενο θα δώσει άλλη όψη στο σαλόνι σου! Το θέλουν όλες οι νοικοκυρές!

Κοστίζει 9,99!

IKEA: Αυτό το αντικείμενο θα δώσει άλλη όψη στο σαλόνι σου! Το θέλουν όλες οι νοικοκυρές!

Αυτό το υπέροχο αντικείμενο που βρήκαμε στα καταστήματα IKEA, θα δώσει σίγουρα άλλη όψη στο σαλόνι σου! Το θέλουν όλες οι νοικοκυρές γιατί δίνει μία φινέτσα!

Όλες οι νοικοκυρές θέλουν να έχουν στο σαλόνι τους τα πιο εκλεκτά αντικείμενα και όχι άδικα! Η διακόσμηση είναι το άλφα και το ωμέγα, και τα καταστήματα IKEA έχουν φροντίσει γι' αυτό.

Σας βρήκαμε επίσης το πιο τέλειο retro μπλε καναπέ που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε στο σαλόνι σας!

Η γυάλα αυτή θα δώσει άλλη πνοή στο σαλόνι σας και όχι μόνο, μιας και μπορείτε να το τοποθετήσετε και σε δωμάτιο!

Κοστίζει 9,99 και θα το βρείτε στο Online store του IKEA!

IKEA διακοσμητικό
IKEA σαλόνι

IKEA: Προσφορά που σαρώνει! Το πιο πολυτελές αντικείμενο για το σαλόνι τώρα με 29,99!

Προσφορά που σαρώνει από τα ΙΚΕΑ! Το πιο πολυτελές αντικείμενο για το σαλόνι τώρα με 29,99 και έχει προκληθεί χαμός!

Είναι πολύ ωραίο, πολύ διαφορετικό και φυσικά πολυτελές! Σίγουρα το έχεις ψάξει και εσύ κατά καιρούς όμως τώρα βγήκε σε προσφορά!

Πλέον κοστίζει μόνο 29,99 και εννοείται πως κοντεύει να εξαντληθεί. Άλλωστε, είναι από τα αντικείμενα που κοστίζουν αρκετά υπό κανονικές συνθήκες αλλά τα αγαπημένα ΙΚΕΑ μας φρόντισαν ξανά. Να σας θυμίσουμε και μια άλλη υπέροχη προσφορά, πάλι για το σαλόνι....

Το πιο εντυπωσιακό φωτιστικό οροφής, μόνο για εσάς σε καφέ χρώμα και με εξωτική διάθεση! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

IKEA προσφορά

Βρείτε το εδώ

ΙΚΕΑ: Αυτό το αντικείμενο το θέλουν όλες στο σαλόνι τους! Αγόρασε το μόνο με 6.99 ευρώ!

Αυτό το αντικείμενο από τα καταστήματα των ΙΚΕΑ το θέλουν όλες στο σαλόνι τους! Αγόρασε το τώρα κι εσύ μόνο με 6.99 ευρώ!

Τα καταστήματα των ΙΚΕΑ έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας και ευτυχώς δηλαδή γιατί έχει κάνει την καθημερινότητα μας πιο εύκολη και όμορφη!

Αυτήν την φορά μιλάμε για το απόλυτο αντικείμενο που πρέπει να έχει το σπίτι μιας γυναίκας που σέβεται τον εαυτό της! Φυσικά αναφερόμαστε σε μια γλάστρα με λουλούδια!

ΙΚΕΑ: Αυτό είναι το αντικείμενο που θα αλλάξει για πάντα το σαλόνι σου! Αγόρασε το μόνο με 14.99 ευρώ!

Τα λουλούδια και γενικά τα φυτά προσδίδουν μια πιο όμορφη νότα σε όποιον χώρο του σπιτιού μας και αν τα έχουμε! Τα φυτά όμως θέλουν μεγάλη περιποίηση και φροντίδα για αυτό και πολλοί δεν τολμούν!

Έτσι, το ΙΚΕΑ έχει το κατάλληλο αντικείμενο για εσένα! Είναι ένα τεχνητό φυτό σε γλάστρα εσωτερικού, αλλά και εξωτερικού χώρου και είναι Nεραγκούλα.

Κοστίζει μόνο 6.99 ευρώ και αξίζει να επενδύσει σε ένα τέτοιο αντικείμενο, αφού θα δώσει κατευθείαν άλλο ύφος στο σαλόνι σου ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο επιθυμείς εσύ να το έχεις!

ΙΚΕΑ γλάστρα φυτό IKEA