Ουρές στα ΙΚΕΑ για μια κουνιστή πολυθρόνα - Λίγα κομμάτια στα 45,00 ευρώ

Δεν θα σηκωθείς ΠΟΤΕ από εκεί πάνω

Ουρές στα ΙΚΕΑ για μια κουνιστή πολυθρόνα - Λίγα κομμάτια στα 45,00 ευρώ

Στα ΙΚΕΑ κάνουν ουρές για μια κουνιστή πολυθρόνα που μπορείς να βρεις στα 45,00 ευρώ! Ξεκαθαρίζουμε από τώρα πως έχουν μείνει λίγα κομμάτια και ίσα που την προλαβαίνεις! Ταιριάζει σε όλα τα στιλ διακόσμησης και δίνει άλλη νότα στο σπίτι σου.

Η αλυσίδα καταστημάτων κάνει ξανά την διαφορά και βγάζει κομμάτια που δείχνουν πολυτελή σε πολύ προσιτές τιμές. Η παρακάτω πολυθρόνα που θα δεις δεν είναι εξαίρεση, αφού μπορείς να την βρεις σε τιμή πραγματικό ποίημα. Εξάλλου, μην μας πεις ότι 45 € είναι πολλά....

Το εν λόγω έπιπλο είναι παιδικό αλλά πολλές μαμάδες έχουν «κουρνιάσει» εκεί πάνω και έχουν κάνει την απαραίτητη απόσβεση. Αν οι διαστάσεις καλύπτουν και εσένα, μην διστάσεις και απέκτησέ την άμεσα. Αν πάλι όχι, σου έχουμε παρόμοια πολυθρόνα ενηλίκων εδώ.

Ιδού η σχετική φωτογραφία:

ΙΚΕΑ κουνιστή πολυθρόνα

Βρες την εδώ

Γιατί να προτιμήσεις μια κουνιστή πολυθρόνα ΙΚΕΑ για το σαλόνι σου

Ποιος σου είπε ότι οι πολυθρόνες κι οι καρέκλες είναι μόνο για να κάθεσαι; Κι όμως μπορείς να βρεις άπειρες πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση με πολυθρόνες ή καρέκλες. Πίστεψε με, δε θα αφήνεις κανέναν να καθίσει σε αυτές!

Μία πολυθρόνα ή καρέκλα συμπληρώνει τέλεια τη διακόσμηση του σπιτιού σου. Μπορείς να την επιλέξεις με βάση το χρώμα, το σχήμα ή την τεχνική της έτσι ώστε να ταιριάζει στο ύφος του χώρου σου.Αν δε, είσαι fan των πολυθρόνων που είναι κουνιστές, πάρε μια και βάλ'την μπροστά από το τζάκι σου. Πάμε στοίχημα ότι μετά θα τσακώνονται όλοι στο σπίτι για το ποιος θα κάτσει πρώτος. Να μας θυμηθείς....

TAGS