IKEA: Το αντικείμενο που δεν πρέπει να λείπει από την κουζίνα σου - Είναι σε έκπτωση

Θα σου "λύσει" τα χέρια

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
IKEA: Το αντικείμενο που δεν πρέπει να λείπει από την κουζίνα σου - Είναι σε έκπτωση

Το αντικείμενο αυτό που θα βρεις στα ΙΚΕΑ δεν πρέπει να λείπει από την κουζίνα σου. Είναι σε έκπτωση και αν το αγοράσεις πραγματικά θα σου "λύσει" τα χέρια, αφού θα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά πράγματα με αυτό.

Ο φούρνος μικροκυμάτων είναι μία ηλεκτρική συσκευή που χρησιμοποιείται για την παρασκευή γευμάτων ή την θέρμανση τροφίμων μέσω διηλεκτρικής θέρμανσης. Χρησιμοποιεί ακτινοβολία μικροκυμάτων για να διεγείρει (με αποτέλεσμα την αύξηση της θερμοκρασίας) μόρια νερού και άλλων πολωμένων μορίων μέσα στο τρόφιμο. Αυτή η διέγερση είναι αρκετά ομοιόμορφη ώστε να θερμαίνεται σε όλο τον όγκο του τροφίμου, ένα χαρακτηριστικό που δεν υπάρχει σε καμία άλλη μέθοδο θέρμανσης τροφίμων.

Πρόκειται για μια συσκευή που είναι πολύ εξυπηρετική, καθώς δεν χρειάζεται να βάζετε ξανά το φαγητό σας στον φούρνο, αλλά μπορείτε να το βάλετε εκεί και να το ζεστάνετε.

Κυρίως αν έχετε και τραπέζι και είχατε πολύ κόσμο τόσο σας σώζει από εύκολες καταστάσεις.

Εμείς βρήκαμε τον φούρνο μικροκυμάτων στα ΙΚΕΑ και είναι και σε έκπτωση. Θα το βρείτε με € 179,00.Αν ωστόσο θέλεις να κάνεις και μια ανανέωση στην κουζίνα σου πρέπει σίγουρα να δεις αυτό το τραπέζι από τα ΙΚΕΑ που είναι υπέροχο και είναι σε έκπτωση.

Δείτε το εδώ:

IKEA φούρνος μικροκυμάτων

Θα το βρεις εδώ

To πιο χρήσιμο αντικείμενο για την κουζίνα είναι σε έκπτωση στα ΙΚΕΑ - Δεν πρέπει να το χάσεις

To πιο χρήσιμο αντικείμενο για την κουζίνα είναι σε έκπτωση στα ΙΚΕΑ. Δεν πρέπει να το χάσεις με τίποτα γιατί είναι το πιο εξυπηρετικό και θα σας λύσει σίγουρα τα χέρια αν υπάρχει μέσα στον χώρο σας.

Το πλυντήριο πιάτων είναι ηλεκτρική συσκευή για τον καθαρισμό πιάτων, ποτηριών, σκευών μαγειρέματος και μαχαιροπήρουνων. Σε αντίθεση με το πλύσιμο στο χέρι, το οποίο βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε τρίψιμο για να απομακρυνθεί το λέρωμα, το πλυντήριο πιάτων καθαρίζει με ψεκασμό θερμού νερού, τυπικά μεταξύ 55 και 75 ° C (130 και 170 ° F), στα πιάτα, με χαμηλότερες θερμοκρασίες που χρησιμοποιούνται για ευαίσθητα είδη.

Πρόκειται για μια συσκευή που είναι πολύ εξυπηρετική, καθώς δεν χρειάζεται να πλύνεται με τα χέρια σας τόσα πιάτα αλλά και άλλα μαγειρικά σκεύη. Κυρίως αν έχετε και τραπέζι και είχατε πολύ κόσμο τόσο σας σώζει από εύκολες καταστάσεις.

Εμείς βρήκαμε ένα πλυντήριο πιάτων στα ΙΚΕΑ και είναι και σε έκπτωση. Θα το βρείτε με € 379,00.

Δείτε το εδώ:

ΙΚΕΑ κουζίνα

Θα το βρείτε εδώ

TAGS