Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Στο σπίτι τους έχουν ολόκληρο εργαστήριο - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Φοβερό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Στο σπίτι τους έχουν ολόκληρο εργαστήριο - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλου μία φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι του με την Κάτια Ζυγούλη. Μέσα στο σπίτι τους, έχουν ολόκληρο εργαστήριο.

Με την καραντίνα να συνεχίζεται, το αγαπημένο ζευγάρι περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μέσα στο σπίτι, μαζί με τα παιδιά του.

Ο Σάκης Ρουβάς προσπαθεί να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο που έχει με τον καλύτερο τρόπο και έτσι, πριν από μερικές ώρες ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία χαλαρώνει με λίγη ζωγραφική στο σπίτι. Θυμίζουμε πως τις προάλλες είδαμε ένα απίστευτο βίντεο μέσα από το σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη. Δείτε το εδώ!

Αυτό είναι το εργαστήριο που έχουν στο σπίτι τους ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη σπίτι

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Σήκωσε θύελλα στο διαδίκτυο η οικογενειακή τους φωτογραφία

Θύελλα τρυφερών σχολίων σήκωσε η οικογενειακή φωτογραφία της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά στο διαδίκτυο, την οποία και δημοσίευσε fan club του μοντέλου στο προφίλ του στο Instagram.

Το ζευγάρι έχει «χτίσει» μια πολύ όμορφη οικογένεια, την οποία βάζει πάνω απ'όλα. Μπορεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο στα social media βλέπουμε κατά καιρούς διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του.

Πριν λίγα λεπτά λοιπόν, fan club της Κάτιας Ζυγούλη, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια πολύ όμορφη φωτογραφία όπου το μοντέλο πόζαρε στο πλευρό του συζύγου της, Σάκη Ρουβά και των τριών εκ των τεσσάρων παιδιών τους. Θρήνος για την Κάτια Ζυγούλη και τον Σάκη Ρουβά.

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς παιδιά οικογενειακή φωτογραφία

Για αυτό το λόγο δημοσιεύθηκε η οικογενειακή φωτογραφία της η Κάτιας Ζυγούλη με το Σάκη Ρουβά

Η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε την εν λόγω φωτογραφία, γιατί ποζάρει μαζί και με την σημερινή καλεσμένη στην εκπομπή της Μαίρη Κατράτζου.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στην εκπομπή:

Κόρη της ψηφιακής τεχνολογίας. Βασίλισσα των prints. Εθνικό κεφάλαιο. Η διεθνής Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου μιλάει αποκλειστικά στις «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη», το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020, στις 16:00, στην ΕΡΤ1.

Η εξαιρετική δημιουργός, που με τα εμβληματικά καλειδοσκοπικά, ψηφιακά μοτίβα της άλλαξε για πάντα την ίδια την έννοια του εμπριμέ, μιλάει για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση για την πρωτοποριακή της προσέγγιση στη μόδα, την καινοτόμο δουλειά της και τη σημασία της ομαδικής δουλειάς.

Αποκαλύπτει τι χρειάζεται για να επιβληθεί κανείς σήμερα σε μια βιομηχανία απαιτητική και παγκόσμια που δεν χαρίζεται σε κανέναν, την αγάπη της για την Ελλάδα, τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει σήμερα την πολιτιστική της κληρονομιά και το αρχαίο πνεύμα αλλά και το κορίτσι πίσω από την παγκόσμια επιτυχία.

Κάτια Ζυγούλη Ιστορίες μόδας καλεσμένη

Η θρυλική δημοσιογράφος και κριτικός μόδας, Suzy Menkes, μιλάει αποκλειστικά στην εκπομπή και θυμάται τις αρχικές τις αντιδράσεις όταν είχε δει για πρώτη φορά το δημιουργικό όραμα της Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Ακόμη, η εξαιρετική δημοσιογράφος Sarah Mower, επικεφαλής κριτικός μόδας Voguerunway και πρέσβειρα ανερχόμενων ταλέντων του British Fashion Council, μιλώντας και εκείνη αποκλειστικά, αναπολεί τα πρώτα επαγγελματικά βήματα της Κατράντζου στο Λονδίνο, τη σκληρή δουλειά και το πείσμα της Ελληνίδας δημιουργού.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ιδρύτρια και πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», και Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO, μιλάει για τη γνωριμία και τη συνεργασία της με τη σχεδιάστρια, η οποία οδήγησε σε μια ιστορική, φιλανθρωπική επίδειξη μόδας στον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, με αφορμή τα 30 χρόνια της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Ο Dryce Lahssan, Fashion Image & Strategy Consultant, στενός συνεργάτης και φίλος της σχεδιάστριας, εξηγεί γιατί πιστεύει ότι η Κατράντζου είναι ουσιαστικά μια «φεμινίστρια» δημιουργός και πώς έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια «λέσχη» γυναικών που φοράνε τις δημιουργίες της παγκοσμίως.

Η δημοσιογράφος Έλις Κις αναφέρεται στην πορεία και στην εξέλιξη της Ελληνίδας σχεδιάστριας, στην οποία συμπεριλαμβάνονται και μια σειρά από εξαιρετικές συνεργασίες με άλλους οίκους και brands.