Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Ξεπουλάει στο λεπτό ο γωνιακός καναπές από τα ΙΚΕΑ κι ας κοστίζει 599,00€

Ιδανικό για κάθε σπίτι!

Ξεπουλάει στο λεπτό ο γωνιακός καναπές από τα ΙΚΕΑ κι ας κοστίζει 599,00€
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 24.05.2022 15:36
Από Ίρις Βίλα

Μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο αρκεί για να βρείτε αυτό ακριβώς που επιθυμείτε για το ονειρικό σας σπίτι. Έτσι, στο online store των ΙΚΕΑ υπάρχουν διάφορες επιλογές για όλα τα γούστα καθώς αυτή τη φορά αποφασίσαμε να σας προτείνουμε έναν τριθέσιο καναπέ.

Μπορεί να έχετε στο νου σας πως οι συνθήκες δεν σας το επιτρέπουν καθώς δεν υπάρχει χρόνος για επιπλέον σπατάλες, ωστόσο ο συγκεκριμένος τριθέσιος καναπές είναι ό,τι πρέπει για το σπίτι σας μιας και θα φαίνεται πολύ ωραία το σαλόνι σας.

Επιπλέον να τονίσουμε πως το σαλόνι είναι ένα μέρος στο οποίο αναμφίβολα περνάτε πολλές ώρες της ημέρας είτε είστε μόνοι σας είτε με παρέα. Για αυτό τον λόγο θα ήταν αρκετά βολικό σε περίπτωση που τον αγοράζατε μιας και θα σας "έλυνε" τα χέρια αν είχατε κάποιον επισκέπτη. Μπορείτε επίσης να δείτε και την συρταριέρα που ξεπουλάει στο λεπτό.

Ο απόλυτος τριθέσιος καναπές από τα ΙΚΕΑ

 • 599,00€
 • 994.405.90

Ο απόλυτος γωνιακός καναπές από τα ΙΚΕΑ

ΙΚΕΑ - Γωνιακός καναπές για κάθε σαλόνι

Γκρι καναπές από τα ΙΚΕΑ

Κυκλοφόρησε η ευχάριστη ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ - «Από το 1950...»

Την ώρα που η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ΙΚΕΑ επεκτείνεται, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, κυκλοφόρησε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση η οποία αφορά όλους τους πελάτες της.

«Από τη δεκαετία του 1950, στην IKEA επισκεπτόμαστε σπίτια σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι επισκέψεις μάς έχουν προσφέρει πολύτιμες γνώσεις για το πώς ζουν οι άνθρωποι όλα αυτά τα χρόνια.

Εμπνευσμένοι από αυτές τις επισκέψεις, δημιουργήσαμε το βιβλίο «ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ», που εκδόθηκε από τον εκδοτικό οίκο Phaidon σε συνεργασία με την ΙΚΕΑ, το οποίο εξερευνά πώς οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βρίσκουν νέους τρόπους για μια πιο χαρούμενη, πιο υγιεινή και πιο βιώσιμη καθημερινή ζωή. Μαζί, επισκεφτήκαμε σπίτια, χώρους εργασίας και κοινούς χώρους σε όλο τον κόσμο, από το Μεξικό μέχρι τη Μόσχα, το Μπαλί και τη Βηρυτό και προσπαθήσαμε να ρίξουμε φως στα μικρά πράγματα που αν εφαρμόσουμε όλοι, μπορούν να κάνουν τον κόσμο μας λίγο καλύτερο.

IKEA βιβλίο

Το βιβλίο εικονογραφεί πώς μοιάζει σήμερα η ζωή στο σπίτι και χωρίζεται σε έξι περιεχόμενα: χρόνος, χώρος, φαγητό, ξεκούραση, παιχνίδι και συντροφικότητα. Μέσω αυτών των θεμάτων, μοιραζόμαστε τη βιώσιμη ζωή, τις ιδέες, την καινοτομία και την πραγματικότητα της καθημερινής ζωής – όλα για να εμπνεύσουμε και να δείξουμε ότι μαζί, ακόμη και οι μικρές ενέργειες μπορούν να συμβάλουν σε ισχυρές αλλαγές. Ελπίζουμε ότι θα εμπνεύσει και εσάς.

Με κάθε αγορά από 50€ και πάνω και με την επίδειξη της απόδειξης, μπορείτε να παραλάβετε το συλλεκτικό βιβλίο "Εμείς και ο Πλανήτης μας" από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Η ενέργεια ισχύει από 6/5 και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις:

 • Η ενέργεια ισχύει για αγορές πάνω από 50€
 • Ως διάρκεια διεξαγωγής της ενέργειας ορίζεται το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 6/5/2022 και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
 • Κάθε κατάστημα διαθέτει διαφορετικό απόθεμα σε διαθέσιμα βιβλία προς διαμοίραση.
 • Οι Συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα παραλαβής μόνο ενός (1) συλλεκτικού βιβλίου με κάθε απόδειξη αγοράς πάνω από 50€.
 • Η παραλαβή του συλλεκτικού βιβλίου πραγματοποιείται από την Εξυπηρέτηση
  Πελατών και με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς.
 • Η ενέργεια δεν ισχύει για αγορές προϊόντων από το Σουηδικό Κατάστημα Τροφίμων.
 • Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια της παρούσας ενέργειας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Χαμός" στα ταμεία των ΙΚΕΑ με το κρεβάτι που έχει αποθηκευτικό χώρο - Ξεπουλάει στο λεπτό

"Μάθετε πως..." - Η ανακοίνωση των ΙΚΕΑ και η εμπλοκή της Σίσσυς Χρηστίδου

TAGS
Share