Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Battle of the Couples: Αυτά είναι τα 5 ζευγάρια που πήραν απευθείας το εισιτήριο για την βίλα

Πέρασαν επιτυχώς τις πρώτες δοκιμασίες

Battle of the Couples: Αυτά είναι τα 5 ζευγάρια που πήραν απευθείας το εισιτήριο για την βίλα
TV 25.02.2021 22:38
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποκάλυψε στα 13 ζευγάρια του Battle of the couples πως ένα από αυτά θα χρειαστεί από την πρεμιέρα κιόλας να αποχωρήσει, με τα πρώτα πέντε να παίρνουν το εισιτήριο για την βίλα!

Προσωπικές ερωτήσεις και τίτλοι τραγουδιών ήταν οι πρώτες δύο δοκιμασίες που είχαν να αντιμετωπίσουν τα ζευγάρια, μια δοκιμασία κατά την οποία επιβεβαιώθηκαν πόσο καλά γνωρίζουν ο ένας τον άλλον.

Τα πρώτα λοιπόν 5 ζευγάρια που έδειξαν πράγματι να είναι φουλ ερωτευμένοι αλλά και ενημερωμένοι τόσο για το ποιο είναι το ζώδιο της μητέρας της κοπέλας τους, που ήταν μια από τις ερωτήσεις, όσο και για το τραγούδι της Lady Gaga «Bad Romance»!

Έτσι, τα πρώτα ζευγάρια που θα δούμε στην βίλα είναι: Ο Κυριάκος και η Μαριάννα, ο Γιώργος και η Καίτη, ο Γιάννης και η Μαρία, ο Γιώργος και η Εβελίνα και η Γεωργία και ο Μιχάλης!

Battle of the Couples ζευγάρια

Battle of Couples: Θα προβάλλεται 4 φορές την εβδομάδα το νέο ριάλιτι του ALPHA

To Battle of Couples, μέσα από την εκπομπή Happy Day έγιναν γνωστές οι μέρες και οι ώρες προβολής του νέου ριάλιτι του ALPHA, το οποίο θα παρουσιάζει ο Παναγιώτης Βασιλάκος μαζί με τη Σάσα Σταμάτη.

Στο νέο ριάλιτι του καναλιού θα λάβουν μέρος 12 ζευγάρια τα οποία θα επιχειρήσουν να δείξουν πως η αγάπη τους είναι η πιο δυνατή και έτσι θα διεκδικήσουν 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα έγινε χαμός με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ωστόσο όλα δείχνουν πως το πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά και είναι έτοιμο να κάνει την πρεμιέρα του την ερχόμενη Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, το ριάλιτι θα προβάλλεται κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη στις 11 το βράδυ και Παρασκευή στις 10 το βράδυ.

Battle of Couples Παναγιώτης Βασιλάκος

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε σε σχετικό ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπή του Alpha, το σκηνικό του “Battle of the Couples” εκτείνεται σε πάνω από 1.500 μέτρα, για την κατασκευή του εργάστηκαν πάνω από 120 άτομα, ενώ μεταφέρθηκαν 200 τόνοι άμμου για τις ανάγκες της αρένας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Battle of Couples: Δήλωσε συμμετοχή η Έλενα Μπάση που ήταν και στο The Bachelor

Battle of Couples: Αυτά είναι τα 6 θεμέλια που θα δοκιμαστούν τα ζευγάρια

Share