Η Φάρμα Spoiler: Μπαίνουν στο παιχνίδι η Κατερίνα Δέδε, η Μαρία Φραγκάκη και ο Ερωτόκριτος

Στον δρόμο που χάραξε το Survivor

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Φάρμα Spoiler: Μπαίνουν στο παιχνίδι η Κατερίνα Δέδε, η Μαρία Φραγκάκη και ο Ερωτόκριτος

Η Φάρμα έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής και το κοινό έδειξε την προτίμησή του στο νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1. Το πρωί του Σαββάτου, η εκπομπή Έλα Χαμογέλα, έκανε ένα spoiler σχετικά με τους τρεις νέους παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι.

Το Survivor έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία με τους νέους παίκτες. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι μία από αυτούς ήταν και η Ανθή Σαλαγκούδη, το πιο viral πρόσωπο του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Έτσι λοιπόν, το παράδειγμά του ακολουθεί και η Φάρμα, η οποία έχει σκοπό να βάλει στο παιχνίδι νέα πρόσωπα για να συνοδεύσουν τους 14 παίκτες που ήδη ξεκίνησαν τις εργασίες.

Οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στη Φάρμα

Σύμφωνα λοιπόν με το Έλα Χαμογέλα, στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 πρόκειται να μπει, το μοντέλο, Κάτια Δέδε, η ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Φραγκάκη και ο σχεδιαστής μόδας Ερωτόκριτος.

Μάλιστα, η Κάτια Δέδε, με μία ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram προμήνυσε την είσοδό της στο παιχνίδι.

Φάρμα Spoiler

Την ίδια στιγμή, η εκπομπή ξεκαθάρισε πως στο παιχνίδι δε θα μπει ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ένα από τα πρόσωπα που είχαν ακουστεί στις αρχές αλλά ούτε και η Αγγελική Ηλιάδη που επίσης ακούστηκε για το ριάλιτι.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Τα σχόλια του Twitter για την πρεμιέρα της Φάρμας

Ξεκίνησε η Φάρμα όπου είδαμε ήδη τους πρώτους τσακωμούς και τις προσωπικότητες των παικτών, μαζί με εμάς και το Twitter!

Oι παίκτες γνώρισαν το μέρος που θα μείνουν, έκαναν τις πρώτες δουλειές και γνωρίστηκαν μεταξύ τους καλύτερα, μάλιστα βγήκε και ο πρώτος αρχηγός ο οποίος υπέδειξε τους υπηρέτες του.

Το twitter έπιασε την κάθε στιγμή και την σχολίασε με τον τρόπο του.

Δείτε μερικά tweets για την φάρμα

twitter φαρμα φάρμα τουιτερ