Σε ξένα χέρια: Η Μαριτίνα θα αποκαλύψει στον Πιπερόπουλο τις αληθινές προθέσεις της Διώνης μετά από την απαγωγή της

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 25/4

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σε ξένα χέρια: Η Μαριτίνα θα αποκαλύψει στον Πιπερόπουλο τις αληθινές προθέσεις της Διώνης μετά από την απαγωγή της

Άκρως καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά της ΕΡΤ, Σε ξένα χέρια, καθώς όπως θα παρακολουθήσουμε, η Μαριτίνα θα αποκαλύψει στον Πιπερόπουλο τις αληθινές προθέσεις της Διώνη καθώς ο Πάρις όπως είχαμε δει είχε ζητήσει πολλά εκατομμύρια για την ελευθερία της Μαριτίνας. Άραγε ποια θα είναι η αντίδρασή του;

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Σε ξένα χέρια»;

Επεισόδιο 132

Ο Φεγκούδης ενημερώνει τη Σούλα ότι θα συνεχίσει να σκαλίζει την υπόθεση και θα το κάνει μέσω της Δικαιοσύνης. Η Σκορδίλω ρωτάει ευθέως τον Λουδοβίκο και τον Φεγκούδη για τη σχέση που έχουν μεταξύ τους. Η Μαριτίνα αποκαλύπτει στον Πιπερόπουλο τις αληθινές προθέσεις της Διώνης.

Η Τόνια πηγαίνει στην αστυνομία να μάθει τα νεότερα σχετικά με τον θάνατο του Φλοριάν. Πώς θα δικαιολογήσει η Διώνη την απαγωγή της Μαριτίνας στον Πιπερόπουλο; Ποια η αντίδραση της Πελαγίας όταν διαβάσει το ημερολόγιο της Βάσως και συνειδητοποιήσει την αλήθεια;

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ;

Επεισόδιο 133

Η Διώνη αναγκάζεται να εγκαταλείψει την οικία Πιπερόπουλου μετά τις αποκαλύψεις για την απαγωγή της Μαριτίνας, και επιχειρεί να επιστρέψει στο παλιό της σπίτι. Η σθεναρή άρνηση της Ντάντως, όμως, την αναγκάζει να ζητήσει καταφύγιο αλλού.

Ο Μάνος ενημερώνεται κατά λάθος για τον θάνατο του Φλοριάν και αποφασίζει να γιορτάσει το γεγονός, πιστεύοντας πως ξεμπέρδεψε δια παντός από τον εκβιασμό και τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Η Πελαγία προσπαθεί να διαχειριστεί τις νέες πληροφορίες.

Ο Φεγκούδης συναντά την Ολυμπία και τον Λουδοβίκο προκειμένου να λύσουν την παρεξήγηση και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Η αλήθεια που θα έρθει στο φως θα αλλάξει ριζικά τη στάση της Σκορδίλως απέναντι στον αδερφό της και θα φέρει καινούργιες αλλαγές.