Γη της Ελιάς: Ένα νέο ζευγάρι θα φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά

Όλη η αλήθεια για τους χαρακτήρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς: Ένα νέο ζευγάρι θα φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά

Όπως αποκάλυψε ο Ανδρέας Γεωργίου, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, νέα πρόσωπα θα "εισβάλουν" στην αγαπημένη σειρά του κοινού, Γη της Ελιάς. Ο λόγος για τον Κούλλη Νικολάου και την Βάσια Παναγοπούλου, για τους οποίους η εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, μίλησε εκτενώς, το πρωί της Τρίτης 24/5, αποκαλύπτοντας ποιος θα είναι ο ρόλος τους.

Οι νέοι χαρακτήρες στη Γη της Ελιάς

Ο Κούλλης Νικολάου θα υποδυθεί τον Δημοσθένη, ενώ η Βάσια Παναγοπούλου την Ασπασία. Θα αποτελέσουν το νέο ζευγάρι της σειράς, που θα φέρει τα πάνω κάτω για τους πρωταγωνιστές. Η ιστορία τους θέλει να είναι κάτοικοι του Πειραιά, οι οποίοι αποφάσισαν να επιστρέψουν στη Μάνη.

Ο Δημοσθένης, μάλιστα, είναι ο ξάδερφος του Στάθη Καπερνάρου. Στην αρχή θα παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο που θα ξεγελάσει το κοινό, καθώς θα παραχωρήσει και τα χωράφια του στον Στάθη. Αργότερα, όμως, θα αποδειχθεί ότι είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, που όλο αυτό το διάστημα έχει φέρει ολόκληρη την πόλη σε πανικό.

Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν - Ποιο ζευγάρι κάνει το μεγάλο βήμα;

Ο Ανδρέας Γεωργίου, εκτός από τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα για νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά, αποκάλυψε πως στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς “Η Γη της Ελιάς” έρχεται ένας γάμος, που θα σκορπίσει χαμόγελα και εξαιτίας του θα βουίξει όλη η Μάνη. Το ίδιο βέβαια σας είχαμε αποκαλύψει και εμείς από το Tivi Σίριαλ, καθώς εκτός από τον γάμο, δύο δολοφονίες και μία σύλληψη θα κορυφώσουν την αγωνία, ενώ νέες αφίξεις θα μας αφήσουν με πολλά ερωτηματικά για τη νέα σεζόν.

Πολλοί αναρωτιούνται ποιο θα είναι το ζευγάρι που θα παντρευτεί στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν. Η αλήθεια είναι πως όλοι περίμεναν να δουν τον Ιάκωβο και την Αθηνά να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο αυτό δε θα συμβεί, καθώς ο Βρεττάκος έχει άλλα σχέδια για το μέλλον του.

Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας στο τελευταίο επεισόδιο;

Ένα άλλο ζευγάρι που θα θέλαμε να δούμε να παντρεύεται, είναι η Ευτυχία και ο Αποστόλης. Βέβαια, την περίοδο αυτή, ένας νέος έρωτας εμφανίζεται στη ζωή της Ευτυχίας, οπότε κι αυτό το σενάριο απορρίπτεται, οπότε όλα τείνουν στον Φίλιππο και την Βασιλική μιας και ο γάμος τους ήταν πολιτικός με λίγα άτομα.