Πρεμιέρα κάνει απόψε Τετάρτη 13/10 η νέα τηλεοπτική σειρά του MEGA, Maestro την οποία δημιούργησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και επίσης είναι και ο πρωταγωνιστής. Οι εξελίξεις λοιπόν, του πρώτου επεισοδίου είναι συγκλονιστικές όπως και η πλοκή, μιας και μην ξεχνάμε πως ο καλλιτέχνης πήρε πολλά λεφτά για να την βγάλει στον αέρα.
Οι εξελίξεις της πρεμιέρας (13/10) του Maestro στο MEGA
Επεισόδιο 01.
Ο Ορέστης είναι μουσικός και φτάνει στους Παξούς με αφορμή τη διοργάνωση του Φεστιβάλ μουσικής του νησιού. Εκεί θα γνωρίσει όλη τη μικρή κοινωνία. Η συνάντησή του με τη νεαρή Κλέλια θα είναι η αφορμή για να βρεθεί μπλεγμένος σε ακραίες καταστάσεις.
H αποκάλυψη της Κλέλιας Ανδριολάτου για τις ερωτικές σκηνές με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη
Η κάμερα της εκπομπής, «Happy Day» με αφορμή την συνέντευξη Τύπου για τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μίλησε και η γνωστή ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου όπου είναι η πρωταγωνίστρια του “Maestro” (δείτε εδώ τον πρώην σύντροφό της).
«Από θέμα καιρού ήταν η πιο δύσκολη μέρα των γυρισμάτων. Ο καιρός ήταν ένα σοβαρό ζήτημα, ειδικά όσο περνούσε και φτάναμε στον Οκτώβρη κι εμείς έπρεπε να μπούμε με τον Χριστόφορο στην κάμερα, να έχουμε ερωτικές σκηνές, όλο αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Νομίζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά» ανέφερε η ηθοποιός.
Και πρόσθεσε αναφορικά με τις ερωτικές σκηνές: «Δεν ένιωθα καθόλου αμηχανία. Η αλήθεια είναι ότι γελάσαμε πάρα πολύ. Ήμασταν όλο το σετ με 100 κουβέρτες και ξαφνικά τα βγάζαμε και κάναμε την ερωτική σκηνή. Είχε χιούμορ και μόνο με αυτό μπορούμε να επιβιώσουμε».


">
">
">
">
">
">
">