The Voice highlights 4/2: Οι δύσκολες ώρες της Παπαρίζου και η ιδιαίτερη στιγμή του Αργυρού με γνωστή τραγουδίστρια

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Voice highlights 4/2: Οι δύσκολες ώρες της Παπαρίζου και η ιδιαίτερη στιγμή του Αργυρού με γνωστή τραγουδίστρια

Λίγο από όλα είχε το χθεσινό 4/2 επεισόδιο του The Voice. Ανατροπές στις επιλογές, δύσκολες στιγμές κυρίως των κριτών, αλλά και μοναδικές μουσικές στιγμές των παικτών...

Τα 4/2 highlights του The Voice

«Έχει γίνει πέτρα η καρδιά μου» - Σε άσχημη θέση βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου

H Έλενα Παπαρίζου για ακόμη μια φορά ξεχωρίζει στο πλατό του διαγωνισμού τραγουδιού, διότι έπρεπε να διαλέξει ποιος από τους δύο διαγωνιζόμενους θα περάσει στην επόμενη φάση. Βέβαια, δεν ήρθε σε τόσο δύσκολη θέση όσο στο προηγούμενο επεισοδιο (δείτε εδώ γιατί).

Για μια φόρα ακόμη, στη σκηνή του The Voice ήρθαν η Armine Barikian και ο Στάθης Μπαλάφας από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Οι δυο διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ερμηνεύσουν την επιτυχία του Νίκου Βέρτη, «Εμείς οι δυο ταιριάζουμε» προκειμένου να κερδίσουν το… ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση του μουσικού τάλεντ σόου.

Με την ερμηνεία τους, δε, η Armine Barikian και ο Στάθης Μπαλάφας κατόρθωσαν να φέρουν την γνωστή τραγουδίστρια και coach του The Voice σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Ποιον ή ποια θα επέλεγε για να συνεχίσει το ταξίδι στον διαγωνισμό;

«Πρέπει να πω ότι δουλεύοντας και με τους δυο σας… είναι η χαρά της ζωής μου! Δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω. Σίγουρα έχει γίνει πέτρα η καρδιά μου» τόνισε αρχικά η Έλενα Παπαρίζου για να συμπληρώσει πως «θα συνεχίσω με τον Στάθη».

Για την ιστορία του μουσικού τάλεντ σόου, κανείς από τους τρεις άλλους coaches δεν πάτησε το steal button με αποτέλεσμα η Armine Barikian να αποχωρήσει οριστικά από το The Voice.

«Μπορεί να φαίνομαι άνετος αλλά...» - Η επική ατάκα του Πάνου Μουζουράκη στον Στέφανο Κορκολή

Ο γνωστό τραγουδιστής και κριτής του διαγωνισμού τραγουδιού του ΣΚΑΙ, που πρόσφατα έγινε γνωστό ότι είναι για ακόμη μια φορά ερωτευμένος (δείτε εδώ με ποια) υποδέχτηκε τον σπουδαίο ερμηνευτή στις πρόβες με τους διαγωνιζόμενους της ομάδας του.

Βέβαια, κατα την διάρκεια της πρόβας με τον Στέφανο Κορκόλη, ο Πάνος Μουζουράκης είπε κάποια λόγια για τον τραγουδιστή και του εξέφρασε την χαρά του, που βρίσκεται εκεί μαζί του.

Ο Πάνος Μουζουράκης, θέλησε να υποδεχτεί με τα πιο γλυκά λόγια τον Στέφανο Κορκολή και το έκανε με τον πλέον τρυφερό τρόπο καθώς είπε ότι νιώθει πολύ «μικρός» καλλιτεχνικά μπροστά σε έναν άνθρωπο που γεννήθηκε έχοντας μέσα του τη μουσική.

Ο Στέφανος Κορκολής από την πλευρά του μίλησε επίσης με τα πιο γλυκά λόγια για τον ηθοποιό και τραγουδιστή Πάνο, με τα καλύτερα λόγια. Οι δύο καλλιτέχνες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον και όταν ο Πάνος είπε ότι είναι αρκετά αγχωμένος, ο Κορκολής τον διόρθωσε λέγοντάς του πως άγχος και μουσική δεν πάνε μαζί.

Και κάπως έτσι ξεκίνησαν την πρόβα με τους παίκτες της ομάδας του Πάνου Μουζουράκη που είχαν να δώσουν μία σκληρή μάχη μεταξύ τους για το ποιος θα καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση του τάλεντ σόου.

«Καλησπέρα κυρίες και κύριοι, μπορεί να φαίνομαι άνετος, αλλά τρέμει το φιλοκάρδι μου, να ξέρετε», ξεκίνησε τα λόγια του ο Πάνος Μουζουράκης.

«Κοκκίνησα» - Η αμήχανη στιγμή της Josephine με τον Αργυρό

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός καλωσόρισε στην πρόβα την αγαπημένη του φίλη Josephine. Ο τραγουδιστής και κριτής του διαγωνισμού τραγουδιού του ΣΚΑΙ, που πρόσφατα έγινε γνωστή η είδηση του οτι θα βρεθεί σε κινηματογραφική ταινία (δείτε εδώ ακριβώς τι θα κάνει) υποδέχτηκε την τραγουδίστρια, οι οποίοι μίλησαν και καθοδήγησαν τους διαγωνιζόμενους.

Με το που ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός να κάνει την αναφορά στην τραγουδίστρια, που ομολογουμένως τα είπε "καλά", η ίδια έκανε ένα σχόλιο, διότι ένιωσε ελαφρώς αμήχανα με τα όσα της προλόγησε.

«Καλέ, κοκκίνησα», ξεκίνησε να λέει η Josephine και στην συνέχεια την έπιασαν τα γέλια.

Όσο προχωρούν οι φάσεις του παιχνιδιού, τόσο πιο απαιτητικά γίνονται όλα για τους παίκτες που θέλουν ιδιαίτερη και σωστή καθοδήγηση από επαγγελματίες. Έτσι, ο Κωνσταντίνος ζήτησε από την Josephine να είναι κοντά του για το δύσκολο αυτό έργο και εκείνη δέχτηκε με ενθουσιασμό. Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι έχει παρακολουθήσει την πορεία των παικτών και δήλωσε έτοιμη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να καθοδηγήσει σωστά τους επίδοξους νικητές.

«Δεν το περίμενα!» - Η παίκτρια που έσωσε ο Σάκης Ρουβάς λίγο πριν δει την πόρτα της εξόδου

Ο Σάκης Ρουβάς, που σε κάθε επεισόδιο κάνει την ανατροπή (δείτε εδώ τι έκανε στο προηγούμενο επεισόδιο) με την σειρά του έδωσε σε μια διαγωνιζόμενη την ευκαιρία να είναι στην επόμενη φάση, που θα λέγαμε οτι την "εσωσε" από την πόρτα της εξόδου.

Ο λόγος για την Μαρία Αυξεντή, που βρίσκεται στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Μέσα από το ντουέτο που εκτέλεσε η διαγωνιζόμενη, η Έλενα Παπαρίζου δεν έκρυψε την δυσκολία να επιλέξει τον έναν με τον οποίο και θα έπρεπε να συνεχίσει τη διαδρομή στον διαγωνισμό. Και αυτός, αν και δεν το περίμενε όπως πρόδωσε αργότερα στη Βάλια Χατζηθεοδώρου, ήταν ο Λευκός.

«Δεν το περίμενα! Όπως και η Έλενα, ήμουν και γω μπερδεμένος. Δηλαδή δεν ήξερα αν θα πάρει αυτόν ή αυτήν. Σίγουρα όμως πιστεύαμε πως, επειδή θα το πούμε πολύ καλά, κάποιο steal θα γίνει. Η θεωρία, βέβαια, η δικιά μου ήταν πως η Έλενα θα πάρει την Μαρία και θα με κάνει steal ο Μουζουράκης» πρόδωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης του μουσικού τάλεντ σόου.

Ο χρόνος, όμως, τελείωσε και ο παρουσιαστής του The Voice, Γιώργος Λιανός ξεκίνησε να αποχαιρετά την ερμηνεύτρια. Ο Σάκης Ρουβάς είχε, ωστόσο, διαφορετικά σχέδια. Ο Ρουβάς, όμως πάτησε το steal button και τρέλανε τους πάντες, περισσότερο δε την Έλενα Παπαρίζου η οποία και φώναξε από χαρά όρθια. «Και να ‘το το steal! Και πίσω στη θέση σου! Να, λοιπόν, που βιάστηκα να μιλήσω γιατί την τελευταία κουβέντα έπρεπε να την πει ο Σάκης Ρουβάς στου οποίου την ομάδα θα ενταχθείς και θα συνεχίσεις» τόνισε ο Γιώργος Λιανός.

«Νιώθω υπέροχα! Τι να πω… Ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη» δήλωσε, με χαμόγελο, η παίκτρια του The Voice στο νέο επεισόδιο του τάλεντ σόου που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.