Θα σβήσει το Survivor All Star από τον χάρτη; Οι σκέψεις του ΣΚΑΙ για τον αντικαταστάτη του reality

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Θα σβήσει το Survivor All Star από τον χάρτη; Οι σκέψεις του ΣΚΑΙ για τον αντικαταστάτη του reality

Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας να διανύσουμε μέχρι το Survivor All Star να φτάσει στον τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρονιά, στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Γαλάτσι, ωστόσο ήδη το κανάλι του ΣΚΑΙ σκέφτεται ποιο θα είναι το πρόγραμμα που θα πάρει την θέση του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Open Weekend, από τις προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι, κυριαρχεί ένα άλλο παιχίδι, ή μάλλον ριάλιτι επιβίωσης το οποίο έχει τίτλο "I’m a Celebrity Get Me Out of Here!". Πρόκειται για ένα σόου που έχει τις ρίζες του στη Βρετανία και το concept του θέλει τους παίκτες να δοκιμάζονται σε ακόμα πιο ακραίες προκλήσεις και οριακές καταστάσεις, ιδιαίτερα σε σύγκριση με το Survivor.

Οι σκέψεις του ΣΚΑΙ για τον αντικαταστάτη του Survivor All Star

Στο παρελθόν είχε συζητηθεί και στο κανάλι του ANT1, ώστε να έπαιρνε τα δικαιώματα για να το προβάλει, αλλά τελικά οι αρμόδιοι αποφάσισαν να μην το βγάλουν ποτέ στον αέρα και ρόλο σε αυτό έπαιξε και το γεγονός η ώρα προβολής του, σε κάποιες περιπτώσεις λόγω του περιεχομένου του, έπρεπε να είναι μετά τα μεσάνυχτα κάτι που αποτελούσε εμπόδιο, όχι μόνο για τον συγκεκριμένο σταθμό.

Διαβάστε επίσης: Θα πέσει πολύ κλάμα απόψε (2/4) - Αυτός ο παίρνει μεταγραφή για τους Μαχητές και αφήνει ξεκρέμαστους τους Κόκκινους

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε (2/4) το έπαθλο ασυλίας και φαγητού

Τα βράδια της Κυριακής είναι συνδεδεμένα με το Survivor All Star και απόψε (2/4) αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση. Έτσι, λοιπόν, μετά τα "σκάνδαλα" που έχουν βγει στη φόρα, οι παίκτες, οι οποίοι δεν γνωρίζουν και όσα λέγονται και αποκαλύπτονται για εκείνους στην Ελλάδα όσο εκείνοι βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο, θα πρέπει να μπουν στον στίβο μάχης, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ακόμη κι αν υπάρχουν διαφορές στις καλύβες τους και θα τα δώσουν όλα για την νίκη.

Γνωρίζουμε, όμως, πολύ καλά πως το έπαθλο φαγητού, αλλά και η πρώτη ασυλία, μπορούν να βρεθούν στα χέρια μόνο μίας ομάδας. Την προηγούμενη εβδομάδα παρακολουθήσαμε την Κόκκινη ομάδα να παίρνει τα πάνω της και να κερδίζει σερί, όμως και η Μπλε, αφού έχασε όλες τις ασυλίες, το πήρε πατριωτικά και έκανε comeback.

Για κακή τους τύχη ωστόσο, οι Μαχητές, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, είναι εκείνοι οι οποίοι, αφού το παλέψουν με νύχια και με δόντια, θα χάσουν για μία ακόμη φορά και έτσι θα πρέπει να βγάλουν έναν συμπαίκτη τους στον τάκο (δείτε εδώ ποιος θα είναι αυτός).

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύφθηκε το ψέμα της Μαριαλένας - Την "ξεσκέπασε" η παραγωγή