Survivor All Star spoiler (2/4): Θα πέσει πολύ κλάμα - Αυτός ο παίρνει μεταγραφή για τους Μαχητές και αφήνει ξεκρέμαστους τους Κόκκινους

Οι ανατροπές δεν έχουν τέλος!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler (2/4): Θα πέσει πολύ κλάμα - Αυτός ο παίρνει μεταγραφή για τους Μαχητές και αφήνει ξεκρέμαστους τους Κόκκινους

Θα έπρεπε να έχουμε συνηθίσει τις ανατροπές σε αυτό το σημείο του Survivor All Star, ωστόσο, θα υπάρξουν κι άλλες και θα προβληθούν στο νέο επεισόδιο της Κυριακής 2/4. Θα καταλάβετε γιατί! Σύμφωνα με το trailer (δείτε το εδώ), ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει στις δύο ομάδες πως θα πρέπει να γίνει άλλη μία αλλαγή ανάμεσά τους. Πιο συγκεκριμένα, για να υπάρχει ισορροπία, θα πρέπει ένας Κόκκινος να μεταφερθεί στους Μπλε.

Στο βίντεο φαίνεται ένα από τα ονόματα που θα αναγράφονται στην κάλπη που θα αναδείξει την "μεταγραφή" και πρόκειται για έναν από τους άντρες των Διασήμων, οι οποίοι φαίνεται πως είναι αρκετά πιο δυνατή σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού. Γι' αυτό και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατεβάζει αμέσως το κεφάλι.

Αυτός είναι ο παίκτης που μεταφέρεται στους Μαχητές απόψε (2/4) στο Survivor All Star

Καταλαβαίνει δηλαδή και αρχίζει να φοβάται πως θα της πάρουν τον καλό της, Σάκη Κατσούλη, για να τους αποδυναμώσουν και να την "χτυπήσουν" εκεί που πονάει. Εμείς, όμως, εδώ στο youweekly.gr, έχουμε εξασφαλίσει όλο το παρασκήνιο, αλλά και το τελικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πράγματι, η συγκεκριμένη παίκτρια δικαίως φαίνεται αγχωμένη και καταρρακωμένη, καθώς θα χάσει ξανά τον σύντροφό της, πάνω που ενώθηκαν ξανά μετά από τρεις ολόκληρους μήνες. Λίγοι είναι εκείνοι που δεν έγραψαν το όνομά του στο χαρτί και είναι λογικό, εφόσον πρόκειται για ένα από τα φαβορί του φετινού ριάλιτι επιβίωσης.

Σάκης Κατσούλης

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο ασυλίας και φαγητού

Μετά τα "σκάνδαλα" που έχουν βγει στη φόρα, οι παίκτες, οι οποίοι δεν γνωρίζουν και όσα λέγονται και αποκαλύπτονται για εκείνους στην Ελλάδα όσο εκείνοι βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο, θα πρέπει να μπουν στον στίβο μάχης, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ακόμη κι αν υπάρχουν διαφορές στις καλύβες τους και θα τα δώσουν όλα για την νίκη.

Γνωρίζουμε, όμως, πολύ καλά πως το έπαθλο φαγητού, αλλά και η πρώτη ασυλία, μπορούν να βρεθούν στα χέρια μόνο μίας ομάδας. Την προηγούμενη εβδομάδα παρακολουθήσαμε την Κόκκινη ομάδα να παίρνει τα πάνω της και να κερδίζει σερί, όμως και η Μπλε, αφού έχασε όλες τις ασυλίες, το πήρε πατριωτικά και έκανε comeback.

Για κακή τους τύχη ωστόσο, οι Μαχητές, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, είναι εκείνοι οι οποίοι, αφού το παλέψουν με νύχια και με δόντια, θα χάσουν για μία ακόμη φορά και έτσι θα πρέπει να βγάλουν έναν συμπαίκτη τους στον τάκο (δείτε εδώ ποιος θα είναι αυτός).

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύφθηκε το ψέμα της Μαριαλένας - Την "ξεσκέπασε" η παραγωγή