OPEN: Εκτός Τριαντάφυλλος - Πιερίδη; Ο ρόλος της Νάταλι Κάκκαβα στο κανάλι

Τι συμβαίνει με Τσαλαπάτη και Παπαδάκη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
OPEN: Εκτός Τριαντάφυλλος - Πιερίδη; Ο ρόλος της Νάταλι Κάκκαβα στο κανάλι

Ένας χαμός επικρατεί μετά τις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε ο Τριαντάφυλλος και η Μαριάντα Πιερίδη για την Νάταλι Κάκκαβα σε ερώτηση σχετικά με το ρεπορτάζ που την ήθελε να μπαίνει στην ομάδα της εκπομπής τους ως κεντρική παρουσιάστρια.

Τελικά το ρεπορτάζ ισχύει και ισχύει, με τον τραγουδιστή λίγες ημέρες αργότερα να... γυρνάει την μπιφτέκα και να αλλάζει τα λόγια του (δείτε εδώ). Μάλιστα, βγαίνοντας μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στο Super Κατερίνα τσακώθηκε με όλο το πάνελ.

Από την άλλη η Φελίσια Τσαλαπάτη που δεν είχε σχολιάσει όπως οι συνάδελφοι της το γεγονός, σε δηλώσεις της ξεκαθάρισε πως δεν έχει κανένα θέμα με την είσοδο της στην ομάδα ως παρουσιάστρια.

Τι συνέβη τελικά στο OPEN με Κάκκαβα, Τριαντάφυλλο και Πιερίδη

Σύμφωνα με την εκπομπή BreakfastStar και ρεπορτάζ τους, Τριαντάφυλλος και Μαριάντα Πιερίδη έμειναν εκτός της εκπομπής του Σαββατοκύριακου στο OPEN και όπως σχολιάστηκε σημαντικό ρόλο πρέπει να έπαιξαν οι δηλώσεις τους όλη την εβδομάδα που σχολιάστηκαν αρνητικά από τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Από την άλλη όσον αφορά την Νάταλι Κάκκαβα "έκλεισε" με το κανάλι και την εκπομπή και στο πλευρό της θα έχει την Φελίσια Τσαλαπάτη και τον Φοίβο Παπαδάκη. Ακόμη θα προστεθούν άλλα δυο πρόσωπα.

Η τοποθέτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα

«Δεν έχει τεθεί πρώτο όνομα ποτέ. Με στενοχωρεί, νομίζω ότι είναι μία τηλεοπτική απειρία γιατί πολύ έξυπνα η δημοσιογράφος ρώτησε αν θα είναι κεντρική - που επαναλαμβάνω ποτέ δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα - κι αντί να το προσπεράσουν με τρόπο, είπαν "να κάτσει σπίτι της"», είχε σχολιάσει ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχετικά με τις δηλώσεις για την γυναίκα του.