I'm a Celebrity Get me out of here: Έρχεται και επίσημα στις οθόνες μας - Η ανακοίνωση της μεγάλης πρεμιέρας

Ανακοινώθηκε από τον ΣΚΑΪ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
I'm a Celebrity Get me out of here: Έρχεται και επίσημα στις οθόνες μας - Η ανακοίνωση της μεγάλης πρεμιέρας

Ο ΣΚΑΪ αναμένεται να προβάλλει ένα νέο και εντελώς διαφορετικό ριάλιτι από τον Άγιο Δομίνικο με το ''I'm a Celebrity Get me out of here'' να κάνει πρεμιέρα πολύ σύντομα με παρουσιαστές το Γιώργο Λιανό και την Καλομοίρα.

Παίκτες, παρουσιαστές και μέλη της παραγωγής βρίσκονται ήδη στο ξενοδοχείο και μάλιστα μέσα από τα Insta stories έγινε γνωστό, πως τους πήραν τα κινητά, καθώς μπαίνουν και επίσημα στο παιχνίδι για γυρίσματα (δείτε εδώ το τελευταίο τους 24ωρο).

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα του ''I'm a Celebrity Get me out of here''

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού το I’m a Celebrity Get Me Out of Here αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 22:20 και μάλιστα το παιχνίδι θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:20.

Οι αμοιβές των παικτών

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η συνολική αμοιβή που προτάθηκε στους celebrities αγγίζει τα 40.000 ευρώ, αν κάποιος μείνει έως το τέλος (δηλαδή και τις 40 ημέρες), ενώ σε εβδομαδιαία βάση η αμοιβή φτάνει τα 7.000 ευρώ. Το ποσό της αμοιβής επιβεβαίωσε και η Super Κική η οποία σε πρόσφατες δηλώσεις της αποκάλυψε πως της έγινε κρούση για το συγκεκριμένο ριάλιτι:

«Μου έκανα πρόταση για αυτή την αηδία, για 6.500 χιλιάρικα την εβδομάδα δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφτιλιστώ και να τρώω κατσαρίδες», δήλωσε για το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, I'm a Celebrity get me out of here.